Κάθε χρόνο ανυπομονούμε να βλέπουμε τις εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες κάρτες των βασιλικών οικογενειών. Οι επιλογές για το 2022 είναι πραγματικά μία και μία και αξίζει να τις δείτε!

Ενώ έχουμε συνηθίσει σε απλές εορταστικές φωτογραφίες με ορισμένες ευχές, οι φετινές χριστουγεννιάτικες κάρτες για κάποιους royals ήταν πολύ πιο εντυπωσιακές. Αρκετές οικογένειες αποφάσισαν να κάνουν τη διαφορά.

Δείτε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες των βασιλικών οικογενειών!

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Καμίλα

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Καμίλα επέλεξαν μια κοντινή λήψη, που τραβήχτηκε από τον βραβευμένο φωτογράφο, Σαμ Χουσεΐν, που δείχνει το ζευγάρι να χαμογελά στη συγκέντρωση Braemar Royal Highland τον Σεπτέμβριο.

βασιλικών οικογενειών

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ έδειχνε την οικογένεια να κάνει μια βόλτα το καλοκαίρι στο Νόρφολκ, κοντά στο σπίτι τους, το Άνμερ Χολ.

Η γλυκιά εικόνα, που τραβήχτηκε από έναν από τους αγαπημένους φωτογράφους, τον Ματτ Πόρτσους, δείχνει τον Γουίλιαμ και τη Κέιτ να κρατιούνται χέρι-χέρι με τα παιδιά τους.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ

Ενώ οι Σάσεξ εντυπωσίασαν πέρυσι τους βασιλικούς θαυμαστές με την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους Λίλιμπετ, φέτος αποφάσισαν να εμφανιστούν μόνο οι δυο τους.

Η κάρτα κυκλοφόρησε μέσω του Ιδρύματος Archewell και περιείχε ένα στιγμιότυπο του ζευγαριού κατά την εμφάνισή τους στην έκθεση των βραβείων Robert F. Kennedy Human Rights νωρίτερα τον Δεκέμβριο. «Σας ευχόμαστε να περάσετε χαρούμενες διακοπές», έγραφε το μήνυμα από τον Χάρι και τη Μέγκαν.

Ισπανική βασιλική οικογένεια

Οι κόρες του Βασιλιά Φελίπε και της Βασίλισσας Λετίθια, η 17χρονη πριγκίπισσα Λεονόρ, και η 15χρονη Ινφάντα Σοφία, βρίσκονται στο κέντρο της φωτογραφίας και χαμογελούν αγκαλιασμένες.

Βελγική βασιλική οικογένεια

Ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου επέλεξαν ένα πιο παραδοσιακό οικογενειακό πορτρέτο για τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα τους για το 2022. Ο μονάρχης και η σύζυγός του είναι καθισμένοι σε μια χρυσή καρέκλα, περιτριγυρισμένοι από τα τέσσερα παιδιά τους.

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν

Ο πρίγκιπας μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλά, πόζαραν ενωμένοι και χαμογελαστοί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ