Με κατ΄οίκον περιορισμό σε διαμέρισμα του παλατιού έχει μπει ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, μετά την διάγνωσή του ως θετικός στον ιό COVID-19 την περασμένη Δευτέρα. Όπως είναι αναμενόμενο, έχουν ληφθεί ειδικά μέτρα για τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Σαρλίν  και για τα 5χρονα δίδυμα παιδιά τους, τον Πρίγκιπα Ζακ και την Πριγκίπισσα Γκαμπριέλα. Η πριγκίπισσα Σαρλίν με τα παιδιά τους μετακόμισαν και πλέον διαμένουν  στην εξοχική τους κατοικία στο Roc Agel.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανέφερε ότι τα παιδιά και η σύζυγός του βρίσκονται στο Roc Agel περίπου δύο εβδομάδες δηλαδή σχεδόν αμέσως μετά που επέστρεψαν από τις οικογενειακές τους διακοπές στο Courchevel. Τόνισε δε ότι προσπαθεί να κρατάει επαφή όσο περισσότερο γίνεται μέσω Skype , WhatsApp και FaceTime ενώ ανυπομονεί να πάρει την άδεια από το ιατρικό προσωπικό όταν γίνει καλά για να πάει και να τους συναντήσει.

Το ευτύχημα είναι, ούτε η πριγκίπισσα Σαρλίν αλλά ούτε και τα παιδιά τους, έχουν εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα του κορονοϊού μέχρι στιγμής.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το πως μπορεί να κόλλησε τον ιό, ο πρίγκιπας Αλβέρτος απάντησε ότι θα μπορούσε να τον έχει κολλήσει από κάποιον από το προσωπικό του. Τέλος τόνισε τη σημασία του να ακολουθούνται όλες οι οδηγίες των γιατρών αναφέροντας ότι:

Αυτός ο ιός είναι πολύ επικίνδυνος και το ίδιο είναι και η διάδοσή του. Μπορεί να μεταδοθεί σε οποιονδήποτε ανεξαρτήτου ηλικίας οποιαδήποτε στιγμή. Θα το ξεπεράσουμε όλο αυτό. Θα πάρει λίγο καιρό. Αλλά όλοι πρέπει να ακολουθήσουν τις ιατρικές συστάσεις. Ναι, είναι ενοχλητικό και ναι, είναι πολύ περιοριστικό να είναι σε περιορισμό αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουμε την εξάπλωση αυτού του ιού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ