Αποδεικνύεται πως εύλογα ο πρίγκιπας Harry ανησυχεί για την ασφάλεια της οικογένειάς του. Την περασμένη Κυριακή, το TMZ ανέφερε ότι ένας εισβολέας κατάφερε να μπει στην 11 υπνοδωματίων έπαυλη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στη Νότια Καλιφόρνια.

Το περιστατικό φαίνεται ότι έγινε την περίοδο των Χριστουγέννων, ωστόσο βγήκε στη δημοσιότητα τώρα, μια βδομάδα μετά την επίμαχη συνέντευξη του ζεύγους στην Oprah και τις επανειλημμένες δηλώσεις του Harry ότι κύριο μέλημά του είναι η ασφάλεια της οικογένειάς του. Γεγονός που τον οδήγησε, όπως είπε, σε μια σειρά απρογραμμάτιστες για εκείνον συνεργασίες, όπως με το Netflix, μετά την αιφνίδια κίνησή του Παλατιού να του στερήσει την προσωπική του ασφάλεια, την οποία είχε από τότε που γεννήθηκε.

Ο εισβολέας είναι ο Nickolas Brooks, 37 ετών και πιστεύεται ότι οδήγησε από το Ohio μέχρι τη Santa Barbara. Συνελήφθη για πρώτη φορά στην ιδιοκτησία στις 24 Δεκεμβρίου. Το TMZ αναφέρει ότι οι αξιωματικοί, με τον σερίφη της Santa Barbara County, τον άφησαν ελεύθερο, με απλή προειδοποίηση.

Ωστόσο, βρέθηκε ξανά στην $14.65 εκατομμυρίων έπαυλη στις 26 Δεκεμβρίου, όταν συνελήφθη για δεύτερη φορά, όπου πια κατηγορήθηκε για το πλημμέλημα της παραβίασης ιδιοκτησίας.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: mylife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ