Ανάμεσα στους πενθώντες στο κάστρο του Windsor στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου ιδιαίτερη ήταν η διακριτική παρουσία της Δούκισσας του Cambridge.

Η εμφάνιση της είχε σημαντικό συμβολισμό. Η Catherine Middleton φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα Roland Mouret – που έχει φορέσει και στο παρελθόν- ένα παλτό Catherine Walker και ένα καπέλο με βέλο, το μήνυμα όμως το έστελναν τα κοσμήματα της. Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ φόρεσε ένα μαργαριταρένιο περιδέραιο και σκουλαρίκια που της δάνεισε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Το τεσσάρων σειρών περιδέραιο με ακατέργαστα μαργαριτάρια και κεντρικό κούμπωμα με διαμάντια είχε ειδική σημασία. Τα μαργαριτάρια ήταν δώρο στην Ελισάβετ από την Ιαπωνική κυβέρνηση και η Catherine είχε φορέσει το ίδιο περιδέραιο στην 70η επέτειο του γάμου της βασίλισσας και του Δούκα του Εδιμβούργου το 2017.

Catherine Middleton
Η διακριτική παρουσία της Catherine Middleton στην κηδεία του πρίγκιπα κέρδισε τις εντυπώσεις

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Το ίδιο περιδέραιο είχε δανείσει η βασίλισσα και στην πριγκίπισσα Νταϊάνα με αφορμή την επίσημη επίσκεψη της στην Ολλανδία το 1982.

Η Catherine φόρεσε επίσης τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια Bahrain που έχουν δεθεί με μαργαριτάρια- που ήταν δώρο στην τότε πριγκίπισσα Ελισάβετ για τον γάμο της με τον Φίλιππο- και διαμάντια.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Η Δούκισσα του Cambridge έχει φορέσει τα σκουλαρίκια αρκετές φορές σε ανάλογες περιστάσεις, όπως το 2016 όταν τα έβαλε για την ημέρα μνήμης των νεκρών του Α’ παγκοσμίου πολέμου το 2016. Την προηγούμενη χρονιά στην ίδια εκδήλωση τα σκουλαρίκια είχε φορέσει η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο δανεισμός των κοσμημάτων με ειδική σημασία για την βασίλισσα Ελισάβετ, υπενθυμίζει τον ιδιαίτερο σύνδεσμο που υπάρχει ανάμεσα στις δύο γυναίκες, την σημερινή βασίλισσα και την μελλοντική.

Photo: Getty Images/Ideal Image

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ