Μπορεί να σου φαίνεται ότι έχει περάσει ένας αιώνας από τότε που η Catherine Middleton παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα William αλλά οι αποκαλύψεις σχετικά με τον βασιλικό γάμο συνεχίζονται.
Όπως έγινε γνωστό, η Catherine, ήθελε να κρατήσει μυστικό τον σχεδιαστή που ετοίμασε το νυφικό της και μάλιστα πίστευε ότι θα τα καταφέρει, μέχρι που ένα μήνα πριν την τελετή, μία πηγή αποκάλυψε στον Τύπο, ποιος είναι.

Οι Sunday Times, αποκάλυψαν ότι το νυφικό της Δούκισσας, το σχεδίασε η Sarah Burton από τον οίκο Alexander McQueen και η Middleton ήταν τόσο στεναχωρημένη για την αποκάλυψη αυτή, που έβαλε τα κλάματα.

“Στο παλάτι, αυτή η αποκάλυψη έφερε δάκρυα στην Catherine Middleton, καθώς προσπαθούσε με κάθε τρόπο να την κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό”, δήλωσε η βασιλική ρεπόρτερ Katie Nicholl στο ντοκιμαντέρ “Secrets Of The Royal Dressmakers”.

Μόλις διέρρευσαν τα νέα, η Burton, έσπευσε να αρνηθεί ότι σχεδίασε το νυφικό, ενώ ο οίκος, έβγαλε μία ανακοίνωση όπου έλεγε ότι δεν θέλει να σχολιάσει κάτι καθώς η Catherine Middleton επιθυμεί να το κρατήσει μυστικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ