Η Κέιτ Μίντλετον είχε την πιο ωραία αντίδραση!
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας λατρεύει να συναντά παιδιά κατά τη διάρκεια των βασιλικών εμφανίσεων και συχνά μάλιστα ενθουσιάζεται όταν βλέπει μικρά μωρά. Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε νηπιαγωγείο, ένα μικρό παιδί την μπέρδεψε για τη νέα δασκάλα!

Στο βίντεο, ακούγεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας να ρωτάει τα παιδάκια: «Ποιος είναι ο αγαπημένος σας δάσκαλος;» και το δάχτυλο ενός μικρού παιδιού έδειξε κατευθείαν την Κέιτ. Η Κέιτ εξεπλάγην και στη συνέχεια, είπε: «Εγώ; Είσαι τόσο γλυκιά. Χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω».

Το τρυφερό κλιπ τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Κέιτ στο Stockwell Gardens Nursery και Preschool στο Λονδίνο, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2020.

Ακόμα, στην επίσκεψη, η Κέιτ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη σωστή διατροφή των παιδιών και μάλιστα κάθισε μαζί τους καθόλη την ώρα του μεσημεριανού.

Κέιτ

Ο Πρίγκιπας Τζορτζ, η Πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο Πρίγκιπας Λούις φοιτούν στο σχολείο Lambrook και αυτό το μήνα η πριγκίπισσα Σάρλοτ ξεκίνησε την εκμάθηση υγιεινής διατροφής.
Η σελίδα του σχολείου στο Instagram εξήγησε ότι η τάξη της μικρής Σάρλοτ ξεκίνησε ένα μάθημα που θα ενημερώνει τα παιδάκια για μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή.

Το σχολείο των βασιλικών παιδιών του Windsor αποκάλυψε επίσης στη σελίδα του στο Instagram πρόσφατα ότι οι μαθητές χάρισαν διάφορα τρόφιμα σε μια τοπική τράπεζα τροφίμων. Μια συγκινητική φωτογραφία απεικόνισε αρκετούς μαθητές να σπρώχνουν καρότσια γεμάτα με τρόφιμα – που πιθανόν να παραδοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ