Οι τελευταίοι μήνες για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίκιπα Χάρι είναι γεμάτοι, καθώς η κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, «Harry and Meghan» και το βιβλίο του Χάρι, Spare, τούς έκαναν πρωταγωνιστές.

Ο Χάρι έχει επίσης δώσει μια σειρά συνεντεύξεων, αλλά η Μέγκαν έχει αποστασιοποιηθεί και κρατά χαμηλό προφίλ. Η Μέγκαν αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επικεντρωθεί στον Άρτσι και τη Λίλιμπετ.

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί, η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να διατηρήσει τη ζωή της οικογένειάς της όσο πιο φυσιολογική γίνεται για χάρη των παιδιών της.

μέγκαν μαρκλ
Ο Άρτσι έχει μια καθορισμένη καθημερινή ρουτίνα με το σχολείο του ενώ η Λίλιμπετ μένει σπίτι και απολαμβάνει τη φροντίδα της μητέρας της.

Το κοινό έχει στρέψει τα βλέμματα στη στέψη του βασιλιά Καρόλου, και στο αν θα είναι παρόντες ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν. Ωστόσο, ο Χάρι είχε αναφέρει ότι το θέμα είναι ακόμα στον αέρα.

Ο 74χρονος θα στεφθεί με κάθε επισημότητα βασιλιάς οκτώ μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αβαείο του Γουυέστμινστερ, ενώ θα ακολουθήσουν τις επόμενες 48 ώρες συναυλίες, φωταγώγηση μνημείων και πρωτοβουλίες για την προώθηση του εθελοντισμού.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ