Η Δούκισσα της Κορνουάλης έδειξε για πρώτη φορά τις εντυπωσιακές υποκριτικές της ικανότητες καθώς πρωταγωνίστησε σε μια ειδική ανάγνωση του παιδικού μυθιστορήματος του Ρόαλντ Νταλ «Ο Τζίμης και το Γιγαντοροδάκινο».


Μαζί με την Καμίλα, ένωσαν τις δυνάμεις τους και η ηθοποιός Λουπίτα Νιόνγκο, ο ηθοποιός και κωμικός Τζος Γκάντ και ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι.

Η Δούκισσα υποδύθηκε το ρόλο του καπετάνιου του πλοίου, ο οποίος εντοπίζει ένα γιγάντιο ροδάκινο να πετάει, λέγοντας «Χριστέ μου! Στείλτε μήνυμα στη Βασίλισσα αμέσως! Η χώρα πρέπει να προειδοποιηθεί!»

Η Καμίλα, η οποία λατρεύει την αφήγηση ιστοριών, είπε στον Τάικα «Είμαι ενθουσιασμένη που το κάνω, όχι ότι είμαι καλή ηθοποιός, αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ».

Η Δούκισσα διάβασε το κομμάτι της από τη κατοικία της στη Σκοτία, το Μπίρκχολ, όπου παραμένουν μαζί με τον πρίγκιπα της Ουαλίας μετά την επιβολή του lockdown στη Μεγάλη Βρετανία τον Μάρτιο.

Η ανάγνωση αυτή αποτελεί μέρος μιας εκστρατείας για την υποστήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων που επηρεάζονται από το COVID-19, συμπεριλαμβανομένου και του «Roald Dahl’s Maralous Children Charity», το οποίο παρέχει εξειδικευμένες νοσοκόμες σε άρρωστα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και του οργανισμού «Partners In Health», μια παγκόσμια μη κερδοσκοπική οργάνωση υγείας που υποστηρίζει συστήματα δημόσιας υγείας σε ορισμένες από τις πιο ευάλωτες κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Στη συγκεκριμένη σειρά αναγνώσεων, η οποία αποτελείται από δέκα επεισόδια, έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους μερικά πολύ διάσημα πρόσωπα, όπως η Μέριλ Στριπ, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, οι Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ καθώς και ο Ράιαν Ρέινολντς.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης είναι χορηγός του ιδρύματος «Roald Dahl’s Marvellous Children’s Charity» από το 2017 και μάλιστα είχε προσκαλέσει και παιδιά του ιδρύματος, στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο πάρτι της στο Clarence House τον περασμένο Δεκέμβριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ