Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, Χάρι και Μέγκαν έχουν μετακομίσει στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια με τον γιο τους Άρτσι και την κόρη τους Λίλιμπετ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ ερωτεύτηκαν αμέσως την έπαυλη την οποία αγόρασαν πριν από κάποιος μήνες και ο λόγος δεν είναι μόνο η ηρεμία και η χαλάρωση που όπως έχουν παραδεχτεί τους κάνει να αισθάνονται, αλλά σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα, η χαμηλές τιμές με τις οποίες κατάφεραν να την αγοράσουν.

Ο πραγματικός λόγος που η Μέγκαν Μάρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αγόρασαν την έπαυλή τους σε χαμηλή τιμή

Το βασιλικό ζευγάρι κατέβαλε σχεδόν 10 εκατομμύρια δολάρια λιγότερο από την ζητούμενη τιμή για το αγαπημένο τους σπίτι. Και ο λόγος;

Ο λόγος που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ κατάφεραν να αγοράσουν το σπίτι με τόσο μεγάλη έκπτωση, ήταν η ανυπομονησία αλλά και η επιθυμία του Ρώσου επιχειρηματία Sergey Grift να το πουλήσει.

Συγκεκριμένα, αρχικά ο επιχειρηματίας σκόπευε να πουλήσει την έπαυλη έναντι 25 εκ. Δολαρίων αλλά τελικά οι Σάσεξ βρέθηκαν εκεί την κατάλληλη στιγμή και κατάφεραν να την αγοράσουν 14,7 εκ. δολάρια.

Σε συνέντευξή της στον ξένο Τύπο, η Μέγκαν αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που ήθελαν απεγνωσμένα τη συγκεκριμένη ιδιοκτησία: «Κάναμε ό, τι μπορούσαμε για να πάρουμε αυτό το σπίτι και ο λόγος είναι ότι όταν περπατάς μέσα αλλά και έξω από το σπίτι αισθάνεσαι χαρά και ηρεμία, θεραπεύεσαι, αισθάνεσαι ελεύθερος.».

Το εντυπωσιακό σπίτι τους περιλαμβάνει έναν τεράστιο κήπο, πισίνα, κελάρι, αίθουσα παιχνιδιού και κινηματογράφο, και ένα playpark για τα παιδάκια τους. Δίπλα από το μεγάλο σπίτι υπάρχει ένας μικρότερος ξενώνας ο οποίος διαθέτει ένα τεράστιο δωμάτιο και δύο μπάνια. Φυσικά, όποιος μένει εκεί, έχει πρόσβαση στους τεράστιους κήπους τουζευγαριού, στο κοτέτσι, στην πισίνα αλλά και εκπληκτική θέα στο γραφικό τοπίο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ