Χθες το πρωί έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον ιό.
Ο γιος της βασίλισσας σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Κλάρενς Χάουζ “Ο πρίγκιπας της Ουαλίας διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Είχε κάποια ήπια συμπτώματα, είναι καλά στην υγεία του και εργάζεται από το σπίτι του, τις τελευταίες ημέρες ως συνήθως”.

Το ενδιαφέρον όλων στράφηκε, όπως ήταν φυσικό και στην κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, εκπρόσωπος του Παλατιού αποκάλυψε:

“Η Αυτού Μεγαλειοτάτη Βασίλισσα παραμένει σε καλή κατάσταση. Η βασίλισσα Ελισάβετ, είδε για λίγο τον πρίγκιπα Κάρολο το πρωί της 12ης Μαρτίου και ακολουθεί όλες τις κατάλληλες συμβουλές για την ευημερία της”.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι στις αρχές της εβδομάδας ανακοινώθηκε ότι εργαζόμενος στο παλάτι του Μπάκιγχαμ προσβλήθηκε με κοροναϊό.

Πάντως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει εγκαταλείψει το Μπάκιγχαμ και έχει μεταφερθεί στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Από την άλλη μεριά η κατάσταση της υγείας της Καμίλα είναι καλή, καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση: “Η Δούκισσα της Κορνουάλης έχει επίσης κάνει το τεστ αλλά δεν έχει τον ιό. Σύμφωνα με τις κυβερνητικές και ιατρικές συμβουλές, ο Πρίγκιπας και η Δούκισσα είναι πλέον απομονωμένοι στο σπίτι τους στη Σκωτία”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ