Η Nikki de Jager, γνωστή στους 12 εκατομμύρια συνδρομητές της στο Youtube, ως NikkieTutorials, είναι μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες στον κόσμο της ομορφιάς και του μακιγιάζ. Μέσα σε 11 χρόνια που ασχολείται με το Youtube, έχει καταφέρει να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις χάρη στον χαρακτήρα, το ταλέντο αλλά και τις μοναδικές της συνεργασίες που περιλαμβάνουν ονόματα όπως ο Snoop Dogg, η Kim Kardashian και η Lady Gaga. Την Δευτέρα η Nikki μέσα από το νέο της βίντεο προχώρησε σε μία πολύ προσωπική αποκάλυψη: Είναι transgender.
To βίντεο με τίτλο “I’m Coming Out,” αρχίζει όπως τα συνηθισμένα της με την Nikki να χαμογελά στην κάμερα, φορώντας τέλειο μακιγιάζ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όμως γίνεται ξεκάθαρο ότι το συγκεκριμένο βίντεο θα είναι διαφορετικό και αρκετά συναισθηματικό.

“Είναι μία νέα χρονιά. Είναι 2020 και θέλω να αρχίσω το νέο έτος λέγοντας την αλήθεια και αποκαλύπτοντας ένα κομμάτι της ζωής μου που με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Θέλω να μιλήσω για ένα κομμάτι δικό μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σήμερα το αποκαλύπτω σε όλο τον κόσμο που με βλέπει, αλλά πραγματικά νιώθω τέλεια που επιτέλους το κάνω. Έφτασε η στιγμή να νιώσω πραγματικά ελεύθερη,” αναφέρει. “Όταν ήμουν μικρή, γεννήθηκα σε λάθος σώμα, που σημαίνει ότι είμαι transgender”

Στη συνέχεια προχωράει σε κάποιες λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής αναφέροντας ότι ξεκίνησε να λαμβάνει αγωγή με ορμόνες σε μικρή ηλικία καθώς ήταν αρκετά ψηλή. Μάλιστα όπως λέει η ίδια, βρισκόταν ήδη σε μεταβατικό στάδιο όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με το κανάλι της στο Youtube και ότι στην ουσία μεταμορφώνεται μπροστά στα μάτια των συνδρομητών της.

Τέλος μίλησε και για όσους γνώριζαν το μυστικό της και την εκβίαζαν ότι θα το αποκαλύψουν πριν από εκείνη ενώ ευχαρίστησε την μητέρα της και τον αρραβωνιαστικό της για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ