Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από ένα ζεστό μπάνιο στο τέλος μιας αγχωτικής ημέρας. Όμως το καυτό νερό καταστρέφει τα μαλλιά σου και μπορεί να τους δημιουργεί σοβαρές φθορές. Επίσης πρέπει να γνωρίζεις ότι ακόμα και ο τρόπος που χρησιμοποιείς την πετσέτα σου μπορεί να “σπάει” την τρίχα και τις ευαίσθητες άκρες της. Αν θες λοιπόν να αποκτήσει λαμπερά, μακριά μαλλιά γεμάτα υγεία τότε δεν έχεις παρά να σταματήσεις τις παρακάτω 5 συνήθειες που έχεις.

ΛΑΘΟΣ #1 
Παραλείπεις την μάσκα

Μπορεί να πιστεύεις ότι δεν την χρειάζεσαι, όμως η μάσκα παρέχει στα μαλλιά σου πολύτιμα, θρεπτικά συστατικά και τα προστατεύει από την φθορά που τους προκαλούν τα εργαλεία styling με θερμότητα.

ΗΕRO PRODUCT

Μάσκα θρέψης Nutritive Masque Intense, Kerastase. Στα κομμωτήρια.

ΛΑΘΟΣ #2

Βoυρτσίζεις τα μαλλιά σου ενώ είναι βρεγμένα
Eίναι το συχνότερο λάθος στην ρουτίνα ομορφιάς σου. Το νερό κάνει την τρίχα πιο επιρρεπή στο σπάσιμο και με το να χτενίζεις τα μαλλιά σου ενώ είναι βρεγμένα τους δημιουργείς μεγάλη φθορά. Προσπάθησε να τα στεγνώνεις πρώτα και περίμενε 10 λεπτά πριν ξεκινήσεις να τα χτενίζεις.

ΛΑΘΟΣ #3
Χρησιμοποιείς παλαιότερης τεχνολογίας εργαλεία styling 

Αν έχεις την πρέσσα ισιώματος ή το πιστολάκι σου από το πανεπιστήμιο, ήρθε η στιγμή να την αλλάξεις. Τα εργαλεία styling νέας τεχνολογίας προστατεύουν την τρίχα από τη θερμότητα χαρίζοντας σας τέλεια χτενίσματα και λαμπερά μαλλιά.

HERO PRODUCT

 

Πρέσσα ισιώματος με τεχνολογία ατμού Steampod 3.0, L’Oreal Professionnel. Στα κομμωτήρια.

 

ΛΑΘΟΣ #4
Δεν χρησιμοποιείς σαμπουάν κατάλληλα για τον τύπο των μαλλιών σου
Οι περισσότερες γυναίκες αγοράζουν σαμπουάν με βάση το άρωμα του ή την τιμή του ή ακόμη και τη συσκευασία του. Θα πρέπει να χρησιμοποιείς σαμπουάν που είναι κατάλληλο για τον τύπο των μαλλιών σου και μάλιστα κάθε 6 μήνες να επαναπροσδιορίζεις τις ανάγκες τους ώστε να τους δίνεις τα συστατικά και τις συνθέσεις που χρειάζονται. Άλλωστε το χειμώνα τα μαλλιά έχουν ανάγκη από προϊόντα που αποτρέπουν το φριζάρισμα ενώ το καλοκαίρι οι ενυδατικοί και αντηλιακοί παράγοντες γίνονται ζητούμενα.

HERO PRODUCT

Σαμπουάν ενδυνάμωσης για γυναίκες Strenthening Shampoo For Thining Hair, Foltene Pharma. Στα φαρμακεία.

ΛΑΘΟΣ #5
Δεν χτενίζεσαι πριν το μπάνιο
Την επόμενη φορά που θα λουστείς χτένισε καλά τα μαλλιά σου πριν μπεις στο μπάνιο. Έτσι θα τα ξεμπερδέψεις και θα μπορέσουν τα συστατικά των προϊόντων σου να εφαρμοστούν ομοιόμορφα στην τρίχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ