Συνδυάζοντας τη γοητεία για την αλχημεία των αρωμάτων μαζί με τα πιο επιθυμητά χημικά στοιχεία του κόσμου, ο Ted αποκαλύπτει τρία μοναδικά  ανδρικά αρώματα.

H νέα συλλογή Tonics για άνδρες, με premium μεταλλικές λεπτομέρειες και εγκιβωτισμένη σε ματ, καλοραμμένα jackets, είναι διαθέσιμη σε Ασήμι (Ag), Χρυσό (Au) και Χαλκό (Cu)

 

 

 

 

Ag Silver

Ασήμι. Σχεδιασμένο για τον παραδοσιακό τζέντλεμαν που εκτιμά τις μικρές λεπτομέρειες στη ζωή, αυτό το κλασικό άρωμα είναι ντελικάτο και διαχρονικό. Με νότες φρέσκου φύλλου βιολέτας, ευκαλύπτου και smoky leather, αυτό το άψογα ραφινάτο άρωμα είναι η τελευταία λέξη στην ανδρικότητα.

Au Gold

Χρυσός. Φτιαγμένο για τον άκρος καλοσχηματισμένο άνδρα που είναι ασύγκριτος με το πλήθος, αυτό το πλούσιο, εκλεπτυσμένο άρωμα κάνει μια δραματική διακήρυξη. Με τολμηρές νότες από περγαμόντο, μοσχοκάρφι (γαρύφαλλο) και πλούσια βανίλια, είναι ένα άρωμα για τον άνδρα που θέλει να κάνει εντύπωση.

Cu Copper

Χαλκός. Φτιαγμένο για τον απαιτητικό άνδρα που ακολουθεί πάντα τις τάσεις της μόδας, αυτό το σπάνιο άρωμα είναι λαμπερό και έντονο. Με ένα εκλεπτυσμένο μείγμα γκρέιπφρουτ, φρέσκου aquatic, πιπεριού και ξύλου κέδρου, αυτό το αινιγματικό άρωμα αντιπροσωπεύει εκείνους που τολμούν να είναι διαφορετικοί.

Ενδεικτική τιμή πώλησης: € 49/ 100ml

Τα TED BAKER Tonics είναι διαθέσιμα από τα Trends stores, BEAUTY BAR stores και πολυκαταστήματα ERA καθώς και online στο www.trendscyprus.com .

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ