Για τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στο Μονακό το πιο επιτυχημένο φιλανθρωπικό γεγονός της χρονιάς. Τα “Maria Callas Monaco Gala & Awards”, από την Πρόεδρο και ιδρύτριά τους, τη γνωστή καλλιτέχνιδα Ιωάννα Ευθυμίου, τελούν υπό την υψηλή αιγίδα του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό.

Το Gala ξεκίνησε με τα επίσημα εγκαίνια και το κόψιμο της κορδέλας από τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, συνοδευόμενο από την πανέμορφη σύζυγό του Πριγκίπισσα Σαρλίν, όπου και βραβεύτηκαν από την Ιωάννα Ευθυμίου λίγο αργότερα στη σκηνή της μαγευτικής Όπερας του Monte Carlo, μέσα στο κατάμεστο από κόσμο χώρο της ιστορικής αίθουσας Salle Garnier.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν συγκέντρωσε επάνω της όλα τα βλέμματα φορώντας μία μπλε μάξι δημιουργία με εντυπωσιακό ώμο.

Παρατηρήσαμε όμως και την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Η πριγκίπισσα Σαρλίν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα στις 6 Μαΐου, είχε εμφανιστεί με καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες. Στην νέα λαμπερή εκδήλωση, υιοθέτησε μία χάλκινη καστανή απόχρωση που της πηγαίνει πολύ.

Τα μαλλιά της Σαρλίν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ