Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, ήταν style icon από πολλές απόψεις. Και μπορεί τις περισσότερες φορές όλοι να μιλούσαν για τις στυλιστικές της επιλογές, όμως και το makeup look της έχει μείνει στην ιστορία.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα
Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα στο εξώφυλλο του πρωτοχρονιάτικου τεύχους του βρετανικού HELLO! το 1997.

 

Η Νταϊάνα, ήταν λάτρης του μπλε μολυβιού στα μάτια και πολύ συχνά ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει με έντονα βαμένο το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, ενώ το υπόλοιπο μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς τόνους.
Σε μία από τις πρώτες φωτογραφίσεις της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, είχε αποκαλυφθεί, ότι φορούσε το μπλε μολύβι της Elizabeth Arden, Blue Kohl 636, μαζί με μάκαρα από το ίδιο brand.

Kαθώς όμως περνούσαν τα χρόνια, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, επέλεγε όλο και περισσότερο γήινες αποχρώσεις, με την προσωπική της makeup artist, Mary Greenwell να αποκαλύπτει το γιατί.

Μιλώντας στο Yahoo!, η Greenwell είχε πει: «Νομίζω ότι οι μπεζ και καφέ αποχρώσεις, της ταιριάζουν καλύτερα. Τόσο απλά».
Η Greenwell συνέχισε: «Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, ήταν εκτεθειμένη στο κοινό σχεδόν όλη την ώρα. Δεν θα ήταν σωστό, να αλλάζει συνέχεια το look της.»
Παρόλα αυτά, κατά τη Greenwell, η Νταϊάνα ήταν λάτρης των πειραματισμών στο μακιγιάζ. «Ήθελε να αναδεικνύονται να μάτια της και να φαίνεται πάντα όμορφη.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ