Όταν είσαι αρκετά κουρασμένη, μπορεί να κοιμηθείς βαριά και το πρωί να ξυπνήσεις με μια περίεργη αίσθηση στο πρόσωπο σου. Παρόλο που αυτό είναι κάτι φυσιολογικό αρκετά υγιές για τον οργανισμό σου, ίσως να έχει μερικές επιπτώσεις στα σημάδια γήρανσης. Πιο έντονα είναι πιθανόν να παρατηρίσεις ρυτίδες… Τις λεγόμενες ρυτίδες ύπνου.

Είναι γνωστό πως η πρόληψη για τέτοιες καταστάσεις, αποτελεί την καλύτερη θεραπεία, γι΄αυτό και σου προτείνουμε μερικά tips που μπορείς να ακολουθήσεις και να προλάβεις τα σημάδια πριν να είναι αργά.

  1. Άλλαξε τη μαξιλαροθήκη σου: Ένα ζευγάρι μεταξωτές μαξιλαροθήκες είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!
  2. Κοιμήσου ανάσκελα: Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να αλλάξεις τη θέση που σε βολεύει για να κοιμηθείς, ο ύπνος ανάσκελα σου επιτρέπει να έχεις ένα πιο φρέσκο και λαμπερό δέρμα το πρωί.
  3. Απόφυγε να κοιμάσαι πάνω στα χέρια σου: Είναι εξίσου επώδυνο για την επιδερμίδα σου, όσο όταν ξαπλώνει και τρίβεται σε ένα σκληρό ύφασμα.
  4. Φόρεσε μάσκα ύπνου: Λειτουργεί ευεργετικά για την νεανική εμφάνιση του προσώπου στην ευθραυστη περιοχή των ματιών που καταπονείται ιδιαίτερα τις ώρες του ύπνου από το μαξιλάρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ