Ο Όμιλoς ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων υγείας, ομορφιάς και ευεξίας στην Κύπρο, στο πλαίσιο της μεθοδικής του επέκτασης, προχώρησε σε μια νέα επιχειρηματική συνεργασία με το brand Athonites. Ένα brand που, μέσα από τα προϊόντα του, αναδεικνύει την αυθεντικότητα και δύναμη της ελληνικής φύσης. Η συνεργασία αυτή αντικατοπτρίζει την αφοσίωση του Ομίλου να  προσφέρει καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης, ομορφιάς και ευεξίας, εμπλουτίζοντας τις επιλογές των καταναλωτών στην κυπριακή αγορά και ενισχύοντας την εμπειρία τους.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ATHONITES

Οι Athonites έχουν τις ρίζες τους στο Όρος Άθως, μία ανέγγιχτη, αγνή, και εύφορη γη, με απόλυτη  έλλειψη μόλυνσης και ρύπανσης και ένα μοναδικό μικροκλίμα. Ένα αποκλειστικό οικοσύστημα με πλούσια βιοποικιλότητα: 1453 διαφορετικά φυτά, εκ των οποίων 35 ενδημικά. Αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και μέρος του δικτύου NATURA 2000, του φιλόδοξου προγράμματος που διασφαλίζει τη διατήρηση του περιβάλλοντος. Από αυτό τον «ευλογημένο» τόπο αντλούνται τα φυσικά συστατικά που συμπεριλαμβάνονται στις συνθέσεις των προϊόντων τους.

Η ουσία του brand εντοπίζεται στην ενσυναίσθηση και τη σχέση του ανθρώπου με τη Φύση, καθώς  στο Όρος Άθως συναντάει κανείς μια πραγματικά ανόθευτη σχέση του ανθρώπου με το στοιχείο της Φύσης. Τα άνθη, τα βότανα και τα φυτά, αριστουργήματα της Φύσης, παρατηρούνται, λατρεύονται και συλλέγονται από τις βιολογικά πιστοποιημένες καλλιέργειες ένα-ένα με το χέρι με επιμέλεια και σεβασμό από τους μοναχούς του Όρους Άθω, προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες.

Στη συνέχεια, έμπειροι χημικοί και φαρμακοποιοί και σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αντλώντας έμπνευση από χειρόγραφες συνταγές 1200 ετών, αξιοποιούν τις φυσικές πρώτες ύλες και, σε συνδυασμό με ελεγμένα δραστικά συστατικά, αναπτύσσουν μοναδικές και αποτελεσματικές συνθέσεις που σκοπό έχουν να προσφέρουν καλύτερο wellbeing, αυθεντική λάμψη και πλήρη ευεξία για το πρόσωπο και το σώμα. Οι συνθέσεις των Athonites είναι ενισχυμένες με ένα αποκλειστικό υδατικό έγχυμα από νερό που ρέει στις φυσικές πηγές του Όρους Άθω, εμπλουτισμένο με ένα μείγμα από πέντε Αθωνικά βότανα (δενδρολίβανο, φύλλα αμπέλου, πεντάνευρο καλέντουλα και σιδερίτη) με ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που ενισχύουν την αντιγηραντική δράση των προϊόντων.

Όλα τα προϊόντα Athonites ελέγχονται, αξιολογούνται και πιστοποιούνται ως φυσικά ή και βιολογικά (organic), με ποσοστά φυσικότητας 84-100%. Οι καθαρές (clean) συνθέσεις είναι απαλλαγμένες από parabens, sulphates, phthalates, GMOs, toxins, fillers, ορυκτέλαια, petroleum, petrochemicals, SLS, SLES, σιλικόνες, τεχνητά χρώματα και αρώματα – χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά συντηρητικά, φυσικά αρώματα και φυσικό υποκατάστατο σιλικόνης από ελιά. Επιπλέον, είναι Cruelty Free, χωρίς ζωικά συστατικά – , vegan ή beegan – όπου χρησιμοποιούνται παράγωγα μέλισσας – ενώ όλες οι συνθέσεις είναι δερματολογικά ελεγμένες και φυσικά και βιολογικά πιστοποιημένες από τον επίσημο φορέα aCert.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ATHONITES

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η δημιουργία δύο προϊοντικών σειρών που συνθέτουν τους Athonites: η Skin Line και η Wellness Line, που χαρακτηρίζονται από πλούσιες και ευχάριστες υφές, ιδιαίτερα βοτανικά αρώματα και ένα χαλαρωτικό αίσθημα φροντίδας και pampering.

Η σειρά Athonites Skin Line περιέχει τα πιο εκλεκτά και αγνά συστατικά από το μοναδικό οικοσύστημα της Αθωνικής Χερσονήσου, που διατηρείται και φυλάσσεται για σχεδόν 1200 χρόνια. Περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού (αφρό και έλαιο), περιποίηση προσώπου (κρέμες προσώπου, ματιών, ορό ξηρό λάδι) και σώματος (κρέμα σώματος, χεριών και αφρόλουτρο). Χαρακτηρίζεται από πλούσιες υφές που περιποιούνται ουσιαστικά την επιδερμίδα και μία υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Η σειρά Athonites Wellness Line αποτελεί την άμεση απάντηση όταν το πρόσωπο και το σώμα χρειάζονται βοήθεια. Η σειρά περιέχει τη δύναμη επιλεγμένων ισχυρότερων συστατικών από την εύφορη αυτή γη, εξαιρετική πηγή θεραπευτικής ενέργειας για άμεση στοχευμένη ανακούφιση, καταπράυνση και φροντίδα. Μυϊκοί πόνοι, ξηροδερμία, ευαίσθητο δέρμα, σκασμένα χείλη, πρησμένα πόδια βρίσκουν αμέσως τη λύση τους. Η Wellness Line περιλαμβάνει balms, gels και κρέμες που σκοπό έχουν να ανακουφίσουν και να προσφέρουν λύσεις σε διάφορες ανάγκες.

Με απόλυτο σεβασμό στη βιωσιμότητα σε κάθε στάδιο, από τη σπορά έως τη συγκομιδή και από τη σύνθεση έως τη συσκευασία, οι συσκευασίες των Athonites είναι κατά 95% ανακυκλώσιμες με άμεσα στόχο το 100%. Ακόμα και οι πληροφορίες του brand είναι διαθέσιμες με τη χρήση QR Code, αντικαθιστώντας έτσι τα ενημερωτικά έντυπα που επιβαρύνουν το περιβάλλον, με σεβασμό και φροντίδα για τις επόμενες γενιές.

Την εποχή που η αμφιβολία για την ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε και ο αντίκτυπος που μπορεί να έχουν στην υγεία μας και στο περιβάλλον, μας προβληματίζει ολοένα και περισσότερο, τόσο καθημερινούς ανθρώπους όσο και επιστήμονες, οι Athonites έρχονται να προσεγγίσουν ξανά τη δύναμη της φύσης με απόλυτο σεβασμό στη βιωσιμότητα.    

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ATHONITES

Θα βρείτε την ολοκληρωμένη σειρά Athonites στα καταστήματα Beauty Line Μακαρίου Λευκωσία, Beauty Line Nicosia Mall, Beauty Line Mall of Cyprus, Beauty Line Ανεξαρτησίας, στο Selekt Beauty My Mall και στο www.beautyline.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ 

Ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ μετά από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται. Αυτοί περιλαμβάνουν την προώθηση και διανομή φαρμάκων, προϊόντων φαρμακείου, συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών, καταναλωτικών προϊόντων, ένα εκτενές δίκτυο καταστημάτων λιανικής που αντιπροσωπεύουν οι μάρκες Beauty Line, Holland & Barrett, Yves Rocher και Butterfly Beauty  Store, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διακίνησης. Στο ευρύ πεδίο της επιχειρηματικής του λειτουργίας, ο Όμιλος έχει δημιουργήσει εδραιωμένες συνεργασίες με κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες, προϊόντα των οποίων εκπροσωπεί και διανέμει στην κυπριακή αγορά.  

Μέσα από τη δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με τον Κύπριο καταναλωτή, ο Όμιλος υλοποιεί τη στρατηγική της μεθοδικής επέκτασής του. Ανοίγει νέους δρόμους ποιότητας και αξιοπιστίας, έχοντας ήδη καθιερωθεί σαν ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Κύπρο. 

Με διαχρονική αποστολή να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα, ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ πιστεύει πως οι έννοιες της εξέλιξης και ανάπτυξης αποκτούν νόημα όταν συνδυάζονται με επιχειρηματική ηθική. Επιλέγει την κατεύθυνση της βιωσιμότητας, ως τη μοναδική ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι στις νέες προκλήσεις, συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις στη διασφάλιση της κοινωνικής ευημερίας, της οικονομικής προόδου και της προστασίας του περιβάλλοντος. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ