Όλες μας προσπαθούμε να μειώσουμε τα ανεπιθύμητα σημάδια κάτω από τα μάτια, όπως για παράδειγμα τους μαύρους κύκλους η τις λεπτές γραμμές και η κρέμα ματιών είναι ο μεγαλύτερος μας «σύμμαχος» σε αυτή την προσπάθεια. Η τακτική χρήση της (πρωί και βράδυ), μπορεί να μας απαλλάξει από την εμφάνιση τους για αυτό τον λόγο είναι σημαντικό να την εφαρμόζουμε σωστά καθημερινά.

Το «κλειδί» για τη σωστή περιποίηση της περιοχής των ματιών, βρίσκεται σε ένα προϊόν που οι περισσότεροι οργανισμοί αναζητούν μόλις ξυπνήσουν και αυτό δεν είναι άλλο από τον καφέ.

Πέρα από τις γνωστές ιδιότητες του αγαπημένου μας ροφήματος, που βοηθά σημαντικά στο πρωινό ξύπνημα, δερματολόγοι και διάφορα beauty brands ανά το παγκόσμιο έχουν καταλήξει ότι η καφεΐνη  είναι ένα συστατικό με αντιοξειδωτική δράση που ταυτόχρονα μειώνει την εμφάνιση των αιμοφόρων αγγείων. Αυτό σημαίνει πως εξαφανίζει τυχόν οιδήματα και μαύρους κύκλους αφού βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Στην αγορά, κυκλοφορούν αρκετές κρέμες ματιών που περιέχουν καφεΐνη, από διάφορα beauty brands. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να επιλέξεις την κατάλληλη φόρμουλα ώστε κάθε πρωί να αντικρύζεις στον καθρέφτη ένα λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ