Δεν περνάει μια εβδομάδα χωρίς να ακούσουμε για κάποιο νέο beauty brand που δημιούργησε ένα αγαπημένο μας celebrity girl. Κάπως έτσι μετά τις Kim Kardashian, Rihanna και Miley Cyrus, τώρα φαίνεται πως ήρθε η σειρά και για την Jennifer Aniston να κάνει τα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Η ηθοποιός γνωστοποίησε την είδηση με μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram και έτσι ενημέρωσε τους 37 εκατομμύρια ακολούθους της για το νέο της επαγγελματικό βήμα. «Κάτι ετοιμάζεται», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών, που δημοσίευσε, και παρόλο που τα στιγμιότυπα δεν αποκαλύπτουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο brand η όμορφη ξανθιά φρόντισε να επισημάνει στο άλμπουμ το Instagram account του νέου beauty brand που θα φέρει την υπογραφή της και θα ονομάζεται LolaVie.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που αναφέρουν τα μέσα μαζική ενημέρωσης, το beauty brand της Jennifer Aniston θα προσφέρει προϊόντα για την φροντίδα του προσώπου και του σώματος, αλλά θα περιλαμβάνει και «συμμάχους» περιποίησης ακόμα και για τα μαλλιά μας.

Ουσιαστικά, η ονομασία προκύπτει από το «πάντρεμα» δύο λέξεων από την αγγλική και γαλλική γλώσσα και αγγλικών και μεταφράζεται «ως γέλιο στη ζωή».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που αναφέρουν τα μέσα μαζική ενημέρωσης, το beauty brand της Jennifer Aniston θα προσφέρει προϊόντα για την φροντίδα του προσώπου και του σώματος, αλλά θα περιλαμβάνει και «συμμάχους» περιποίησης ακόμα και για τα μαλλιά μας.

Και ενώ οι θαυμαστές της είναι ενθουσιασμένοι, γνωρίζουν καλά ότι αυτή είναι η δεύτερη προσπάθεια που κάνει η ηθοποιός για να εισχωρήσει στο κόσμο του beauty.Tο 2010, η Jennifer Aniston είχε επιχειρήσει να λανσάρει ένα δικό της άρωμα, αλλά λόγω νομικής σύγκρουσης που είχε με άλλο brand εξαιτίας του ονόματος, η ίδια έπρεπε να εγκαταλείψει την επιθυμία της. Ωστόσο, τώρα φαίνεται πως η Jennifer Aniston δεν το έβαλε κάτω και έντεκα χρόνια αργότερα ξεκινά δυναμικά την είσοδό της στο κόσμο της ομορφιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ