Η πρωταγωνίστρια του And Just Like That… Kristin Davis, σχεδόν ένα χρόνο μετά την παραδοχή ότι δεν ανανέωσε τα filler που είχε στο πρόσωπό της, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία χωρίς makeup και με φυσικά μαλλιά.

Η Davis βρέθηκε ξανά στην Kenya τον περασμένο Φεβρουάριο και η φωτογραφία της είχε ληφθεί σε αυτό το ταξίδι. Στη λεζάντα της έγραφε ότι είχε μεν jet lag από το πολύωρο ταξίδι, αλλά άξιζε η ταλαιπωρία για να έχει αυτό το αποτέλεσμα στα μαλλιά της.

Η 59χρονη ηθοποιός είναι μία από τις σταρ που έχουν μιλήσει αρκετές φορές για τις αποτυχημένες πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις τους. Τον περασμένο Ιούνιο, μάλιστα, σε συνέντευξή της στην The Telegraph, εξομολογήθηκε ότι την έχουν κοροϊδεύψει ανελέητα για τα filler προσώπου και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να μην τα ανανεώσει.

Η Davis έφτασε μέχρι το σημείο να κλαίει διαβάζοντας τα σχόλια του κόσμου, παραδεχόμενη ότι στην προσπάθειά της να αποκτήσει πιο γεμάτο πρόσωπο το στρες τής χτύπησε ταβάνι.

Η ίδια είπε ακόμα ότι έχει κάνει μία αποτυχημένη προσπάθεια να διορθώσει τα χείλη της, τονίζοντας πως κανείς δεν της έλεγε ότι δεν είναι όμορφα, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Ευτυχώς έχω καλούς φίλους που κάποια στιγμή μίλησαν. Το θέμα είναι ότι δεν χαμογελάς στον εαυτό σου στον καθρέφτη. Ποιος το κάνει αυτό;», επεσήμανε η ηθοποιός, προσθέτοντας πως στη βιομηχανία του θεάματος είναι μία μεγάλη πρόκληση το να μπορείς να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να μοιάζεις πάντα νέα.

«Το Internet θέλει να το κάνεις, αλλά παράλληλα και δεν το θέλει», είχε πει χαρακτηριστικά, συνοψίζοντας την αμφίθυμη στάση του κοινού απέναντι στις γυναίκες που μεγαλώνουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ