Για την Ciara και τον σύζυγό της Russel Wilson η προηγούμενη καραντίνα κύλησε πολύ ρομαντικά. Όσο εμείς ήμασταν απασχολημένες κάνοντας Instagram Stories και φτιάχνοντας banana bread, το διάσημο ζευγάρι περνούσε το χρόνο του στο σπίτι δουλεύοντας πάνω σε δύο νέα αρώματα, εμπνευσμένα από τον γάμο τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by R&C Fragrance (@randcfragrance)


Το διπλό άρωμα R&C The Fragrance Duo, όπως ονομάζεται, κυκλοφόρησε στις 17 Νοεμβρίου και αποτελείται από δύο αρώματα με τα αρχικά των ονομάτων του ζευγαριού. Μάλιστα, η συσκευασία είναι συμβολική για την ένωσή του. Το άρωμα του Wilson, έχει νότες από ξύλο, περγαμόντο, λεβάντα, μαύρο τσάι και πατσουλί, ενώ της Ciara, περιλαμβάνει κόκκινα μούρα, ροζ πιπέρι, γιασεμί και βανίλια. To διάσημο ζευγάρι έφτιαξε τα αρώματα με τη βοήθεια δύο αρωματοποιών και συναντιόντουσαν διαδικτυακά τα βράδια, όσο μένανε στο σπίτι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by R&C Fragrance (@randcfragrance)


Η Ciara μίλησε σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι για όλους να βρουν το άρωμα που τους κάνει να νιώθουν όμορφα. “Είναι πολύ σημαντκό για τις γυναίκες να έχουν το χαρακτηριστικό άρωμά τους. Τα ρούχα που επιλέγεις, αφήνουν το σημάδι σου στους ανθρώπους. Το ίδιο πρέπει να κάνει και το άρωμά σου.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ciara (@ciara)

Το άρωμα είναι διαθέσιμο randcfragrance.com και τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που στηρίζει το ζευγάρι κατά της παιδικής βίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ