Αντλώντας έμπνευση από την κληρονομιά της Kiehl’s στις φαρμακευτικές θεραπείες αλλά και από τις παραδοσιακές χρήσεις και εφαρμογές των ισχυρών βοτάνων, οι χημικοί της του διάσημου skincare brand παρουσιάζουν υπερήφανα τη νέα Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Collection. Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει το ανάλαφρο, καταπραϋντικό Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate και το ήπιο, εξυγιαντικό Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Cleanser δυο προϊόντα που στοχεύουν στις ατέλειες της επιδερμίδας. Και οι δύο συνθέσεις αποτελούνται από συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως το Έλαιο Σπόρων Cannabis Sativa και το Έλαιο Πράσινης Ρίγανης. Το Συμπύκνωμα Cannabis Sativa περιέχει συστατικά 100 φυσικής προέλευσης  και, όταν ενσωματώνεται στη σύνθεση, προσφέρει στην επιδερμίδα καταπράυνση, εξισορρόπηση και ενυδάτωση.  

Έλαιο καταπράυνσης και ενυδάτωσης Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate, Kiehl’s.

Με 60% Έλαιο Σπόρων Cannabis Sativa και έναν συνδυασμό καταπραϋντικών βοτάνων, είναι ειδικά σχεδιασμένο να εξασφαλίζει τόσο υψηλή αποτελεσματικότητα όσο και ανάλαφρη υφή γρήγορη απορρόφηση. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μειώνει την ορατή ερυθρότητα και ανακουφίζει την αίσθηση δυσανεξίας, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό. Χωρίς να προκαλεί ατέλειες, η σύνθεσή του προσφέρει επίσης ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

Καθαριστικό προσώπου Face Cleanser Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Cleanser, Kiehl’s.

Το μοναδικό αυτό απαλό, αφρώδες gel καθαρισμού καταπραΰνει και ανακουφίζει, για μια επιδερμίδα με ορατά αναζωογονημένη και υγιή όψη. Εμπεριέχει 96 συστατικά φυσικής προέλευσης εκ των οποίων τα 5 δρουν σε συνέργεια απομακρύνοντας τους ρύπους που προκαλούν ατέλειες και, ταυτόχρονα, διατηρώντας τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας.

*Η Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Collection της Kiehl’s θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας από τον Φεβρουάριο. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης της λιπαρής επιδερμίδας επιρρεπής στις ατέλειες, και έχει δοκιμαστεί σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ