Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερες celebrities ακολουθούν την τάση να υιοθετούν τα μακριά και σε almond shape νύχια. Ένα trend που πράγματι κολακεύει τα δάκτυλα και αναβαθμίζει κάθε beauty look.  

Με αυτή την beauty πρόταση «έρχεται» και η Eva Longoria σε μια διαφορετική εκδοχή που -ίσως- να γίνει το επόμενο μανικιούρ σου, αφού πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Η star κράτησε το μήκος στα νύχια αλλά όσον αφορά στο σχήμα είναι τετράγωνο και 90’s και με μια υπέροχη, ροζ σαν κουφέτο απόχρωση.

Το δυσάρεστο της υπόθεσης, είναι ότι η αποκάλυψη του elegant αυτού μανικιούρ έγινε με αφορμή ένα ατύχημα που είχε η Eva Longoria. Πιο συγκεκριμένα, με Instagram stories που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις λεπτομέρειες του ατυχήματος που είχε ως συνέπεια να πρηστεί το μέτωπο της.

Η Longoria στην πρώτη φωτογραφία δείχνει το μικρό καρούμπαλο και στη δεύτερη τον τρόπο που το αντιμετωπίζει ακουμπώντας επάνω μια κρύα μπύρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ