Πρόκειται για την συνεργασία της χρονιάς!

Η φημισμένη μάρκα καλλυντικών “Inglot Cosmetics” ανοίγει σχολή μακιγιάζ και συνεργάζεται με την top makeup artist της Κύπρου, Ιlona Garamvolgyi… για να “γεννήσουν” μαζί τις top μακιγιέρ του νησιού.

Όπως είναι γνωστό, τα “Inglot Cosmetics” αποτελούν μια αλυσίδα καταστημάτων στη λογική των makeup bars, με μεγάλη ιστορία στο χώρο της ομορφιάς… οπόταν μια σχολή μακιγιάζ από ένα γνωστό brand παγκοσμίως όπως αυτό, είναι εγγύηση.

Πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο, αφού αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στη Κύπρο, ανοίγοντας δρόμους για αναβάθμιση του εν λόγω επαγγέλματος.

 

 

H beauty blogger του HELLO! Cyprus… θα παίξει κυρίαρχο ρόλο σε αυτό το ταξίδι, αφού θα είναι δασκάλα και οδηγός και θα προσπαθήσει να σου μεταλαμπαδεύσει τα πιο σημαντικά makeup trends στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ και όχι μόνο.

Οι beauty-lovers που θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο του μακιγιάζ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μεγάλη ποικιλία των καλλυντικών και αξεσουάρ “Inglot Cosmetics” μέσα από το Ilona Makeup Academy by Inglot.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν γι’ αυτό βιάσου, καθώς αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να γίνεις ο make up artist που φαντάζεσαι…

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22777122 ή στο email [email protected] και ενημερώσου για τον κύκλο μαθημάτων, όσο το δυνατόν συντομότερα γιατί… υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ