Η ζέστη του καλοκαιριού έχει κυριαρχήσει στην ατμόσφαιρα κι ενώ η περίοδος είναι ιδανική για εξορμήσεις στην παραλία, δεν πρέπει να ξεχνάς τις επιβλαβείς συνέπειες των ακτινών UV στην επιδερμίδα και όχι μόνο.

Το αντηλιακό αναδεικνύεται ως ένας απαραίτητος σύμμαχος στο καλοκαιρινό μας οπλοστάσιο, προστατεύοντάς μας από τα ηλιακά εγκαύματα, την πρόωρη γήρανση και τον αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του δέρματος.

Έτσι και μιας που το Σαββατοκύριακο είναι -προ των πυλών- βρήκαμε μερικά από τα high protection προϊόντα για πρόσωπο που κυκλοφορούν στην αγορά!

LANCASTER SENSITIVE TINTED MAT FUILD SPF50

Συνδυάζει την προηγμένη προστασία που παρέχεται από την τεχνολογία Full Light με τα σύμπλοκα ενεργοποίησης Sunsicalm και Tan για να καταπραΰνει το δέρμα και να εξασφαλίσει ένα λαμπερό μαύρισμα.

ELEMIS PRO COLLAGEN SKIN PROTECTION FLUID SPF50

Προστατέψτε το δέρμα σας από τις βλάβες UVA και UVB που μπορεί να προκαλέσουν διάσπαση κολλαγόνου με αυτό το ελαφρύ αντηλιακό ευρέως φάσματος SPF 50

CLARINS SUN CARE STICK SPF50

Αυτό το πολύ υψηλής προστασίας στικ έχει να σου προσφέρει πολλά! Είναι φτιαγμένο σε μέγεθος τσέπης για να το έχεις μαζί σου παντού και προστατεύει τα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου… Περιοχή ματιών, μάγουλα, αυτιά και μύτη.

CLINIQUE – FACE CREAM SPF40

Η καινοτόμος τεχνολογία SolarSmart σταθεροποιεί υψηλού επιπέδου προστασία από τις επιπτώσεις της γήρανσης και της καύσης των ακτινών UVA και UVB. Ενεργοποιεί μια επισκευή που βοηθά στην πρόληψη των σημαδιών γήρανσης. Με αντιοξειδωτικά που ενεργοποιούνται από τον ήλιο που βοηθούν στην πρόληψη της ορατής βλάβης.

DECLARE – SUN CREAM SPF50

Προστατεύει από τα ηλιακά εγκαύματα, ενυδατώνει εντατικά και διατηρεί την επιδερμίδα υπέροχα λεία. Ο ειδικός προστατευτικός συνδυασμός προλαμβάνει ενεργά τα σημάδια πρόωρης γήρανσης, όπως λεπτές γραμμές, αποχρωματισμό και ρυτίδες που προκαλούνται από τον ήλιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ