Η ταλαντούχα make-up artist Ilona Garamvolgyi, ήταν καλεσμένη στη τελική εκδήλωση του έργου μας “Skills for Wellness”, του MMC- Mediterranean Management Center Ltd στη Λεβέντειο Πινακοθήκη και μοιράστηκε τα δικά της beauty τρικ που κάνουν ένα νυφικό ή βραδινό μακιγιάζ να ξεχωρίζει.

Πολλά από αυτά όμως, θα σου φανούν χρήσιμα και για το καθημερινό σου μακγιάζ γι’  αυτό και εμείς τα καταγράψαμε για να μπορέσεις να τα εφαρμόσεις στο επόμενο beauty look σου. Μάλιστα μερικά απο αυτά είναι πολύ απλά!

Προετοιμασία Δέρματος

Για να προετοιμάσει σωστά το δέρμα για το μακιγιάζ για αρχή η Ilona καθαρίζει το πρόσωπο με ένα μαντηλάκι, ενώ στην συνέχεια όπως αποκάλυψε για να αναδείξει το βλέμμα, πριν αρχίσει το μακιγιάζ προσθέτει μερικές σταγόνες που κάνουν το μάτι πιο λευκό. Παράλληλα για να ενυδατώσει τα χείλη χρησιμοποιεί ένα Lip balm.

To μαγικό beauty blender και η σωστή χρήση του!

Για να πετύχεις την τέλεια βάση, αφού περάσεις την πρώτη στρώση του μακιγιάζ, χρησιμοποίησε ένα beauty blender το οποίο θα έχεις βρέξει προηγουμένως και με ταμποναριστές κινήσεις άπλωσε ξανά το make-up. Το beauty blender θα σταθεροποιήσει το make-up αλλά θα αφαιρέσει και την περιττή ποσότητα.

Τα σωστά σημεία για να εφαρμόσεις το κονσίλερ σου
H Ilona δεν παρέλειψε να μας δείξει και στα σωστά σημεία εφαρμογής του κονσίλερ, μάλιστα οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι κάποια από αυτά τα αγνοούσαμε εντελώς. Εκτός λοιπόν από το να εφαρμόζεις το κονσίλερ στη μέσα γωνιά του ματιού, είναι σημαντικό να το βάζεις και μικρή ποσότητα στη μέση των φρυδιών αλλά και κοντά στα χείλη.

Το μυστικό για να μένει σταθερό το μολύβι των ματιών
Πολλές φορές μας έχει τύχει να εφαρμόσουμε μολύβι κάτω από τα μάτια και αυτό να μην μένει σταθερό. Το μυστικό λοιπόν είναι να εφαρμόσεις πριν και μετά την εφαρμογή του λίγη πούδρα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ