Μερικά hairstyles όπως και να το κάνουμε είναι διαχρονικά .Σίγουρα οι πλεξούδες και οι κοτσίδες ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία και είναι δεδομένο πως όσα χρόνια και αν περάσουν, αυτά τα χτενίσματα πάντα θα τραβούν την προσοχή μας και θα απογειώνουν τις εμφανίσεις μας.

Και μπορεί αρκετές από εμάς να μην έχουμε ιδιαίτερο ταλέντο στο συντονισμό των κινήσεων για το πλέξιμο των μαλλιών, όμως, οι iconic εμφανίσεις που κατά καιρούς έχουν κάνει τα αγαπημένα μας αστέρια του Χόλυγουντ μας ωθούν να εξασκηθούμε προκειμένου να πετύχουμε ένα αντίστοιχο χτένισμα.

Κλασσικές γαλλικές πλεξούδες, το γνωστό fishtail, baby braids και αμέτρητες ακόμα εκδοχές πυροδοτούν την έμπνευσή μας για να δημιουργήσουμε τις πιο stylish κοτσίδες. Ανεξάρτητα από το μήκος ή τον τύπο των μαλλιών σου μπορείς να υιοθετήσεις αυτό το hair trend και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Εμείς αντλήσαμε φαντασία από τις εμφανίσεις που έχουν κάνει οι αγαπημένες μας celebrities και σου παρουσιάζουμε όλες τις must try πλεξούδες. Είμαστε σίγουρες που αφού δεις τις φωτογραφίες θα ξεκινήσεις το practice προκειμένου να ανανεώσεις το hair look σου.

Και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις, μην ανησυχείς, τα κομμωτήρια άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους και έτσι-όσο προλαβαίνεις- μπορείς απλά με μια φωτογραφία να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να σου φτιάξει την πλεξούδα της επιλογής σου.

10 χτενίσματα που αποθεώνουν τις πλεξούδες:

https://www.instagram.com/p/B5JJPNsATBg/?utm_source=ig_embed

 

 

 

Πηγή: elle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ