Στις 13 Φεβρουαρίου, παραμονή της ημέρας της αγάπης, στον Αlpha Κύπρου, η υπέροχη Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα μας ταξιδεύσει για δύο ώρες σε μονοπάτια αγάπης και προσφοράς.  Με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, από το Πολιτιστικό Κέντρο Gazarte στην Αθήνα θα τραγουδήσει αγαπημένα τραγούδια της πλούσιας δισκογραφίας της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μια νέα μπαλάντα σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Σταύρου Σταύρου.

Παραδοσιακά, για την ημέρα της αγάπης, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου διοργάνωνε στο Προεδρικό Μέγαρο το καθιερωμένο «Δείπνο Αγάπης» όπου οι φίλοι του Συνδέσμου απολάμβαναν μια όμορφη βραδιά και ενίσχυαν το πολυδιάστατο έργο του. Φέτος, προσαρμοσμένοι στα δεδομένα της πανδημίας και με την ευγενική χορηγία της Lidl Κύπρου, αυτή η  ζεστή βραδιά μεταφέρεται στα σπίτια όλης της χώρας, με το κάλεσμα όπως όλοι, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, στηρίξουν το έργο του Συνδέσμου με την εισφορά τους.

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου παρά τις δυσκολίες που προκλήθηκαν λόγω της πανδημίας,  παραμένει δίπλα στους ασθενείς με εμπειρία καρκίνου και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του εντελώς δωρεάν, στα δύο Κέντρα Ανακουφιστικής Φροντίδας, την «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία και το «Ευαγόρειο» στη Λεμεσό καθώς και στα σπίτια των ασθενών σε όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου. «Μπροστά μας έχουμε αρκετές δυσκολίες, κυρίως οικονομικές», επεσήμανε η Εκτελεστική Διευθύντρια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, κ. Μαρία Ιωαννίδου, υπογραμμίζοντας ότι παρ’ όλα αυτά «παραμένουμε προσηλωμένοι στη φιλανθρωπική μας αποστολή και συνεχίζουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε χιλιάδες ασθενείς και μέλη των οικογενειών τους». Η κ. Ιωαννίδου εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Πρωτοψάλτη η οποία με προθυμία δέχθηκε να πραγματοποιήσει την τηλεοπτική συναυλία αφιλοκερδώς, αλλά και προς τη Lidl Κύπρου, η οποία για πέμπτη χρονιά χορηγεί την εκδήλωση στο πλαίσιο όλων των ενεργειών που πραγματοποιεί ολόχρονα για στήριξη του Συνδέσμου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, το κοινό θα μπορεί να κάνει εισφορές προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο, με γραπτά μηνύματα sms στον αριθμό 7060 γράφοντας τον κωδικό CAS(κενό)3 για εισφορές 3 ευρώ και CAS(κενό)5 για εισφορές 5 ευρώ. Εισφορές  μπορούν, επίσης, να γίνουν στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.anticancersociety.org.cy, αλλά και στους λογαριασμούς του Συνδέσμου σε όλες τις τράπεζες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ