Με μεγάλη επιτυχία και.. πάνω απ’ όλα comfort διάθεση, πραγματοποιήθηκε το VIP Hangout Night & Photoshoot event της MINERVA, την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου.

Το γεγονός, έλαβε χώρα στη Λεμεσό, στο La Caleta at the ICON, χαρίζοντας στους καλεσμένους την πολυτέλεια και τις γεύσεις που μόνο το La Caleta ξέρει να προσφέρει.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ποτήρι prosecco, αφού πρώτα χτυπούσαν το κουδούνι ‘Ring for Prosecco’ και τότε ένα ‘μαγικό χέρι’ τους το προσέφερε απλόχερα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, έδωσαν το παρόν τους, αρκετοί δημοφιλείς και πετυχημένοι Κύπριοι influencers, όπως: Στέφανη Σόλωνος, Κάλια Ελευθερίου, Χριστίνα Αργυρού, Νίκος Κανέτη, Αλέξανδρος Γεωργίου, Μαρία Πορφυρίου, Άντζελα Φιλίππου, Κύρος Θεοφάνους όπου πριν από το δείπνο που ακολούθησε, προηγήθηκε πρώτα επαγγελματική φωτογράφιση των influencers, με πιτζάμες από την μοναδική συλλογή της MINERVA Underwear. Οι φωτογραφίες, θα δημοσιευτούν και θα τις βλέπουμε, σε όλες τις πόλεις για ένα δεκαπενθήμερο (16-30 Δεκεμβρίου), αφού θα τοποθετηθούν σε πολλά και διάφορά σημεία πινακίδων στο οδικό δίκτυο για την καμπάνια της MINERVA: ‘Comfort moments in my Minerva’

Η MINERVA ιδρύθηκε το 1942 με αντικείμενο την παραγωγή ανδρικών και παιδικών εσωρούχων, τα οποία διέθετε αρχικά στην αγορά της Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία της Βορείου Ελλάδος. Η άριστη ποιότητα των προϊόντων της, την καθιερώνει στην αγορά και οδηγεί στην επώνυμη ζήτηση τους από τους καταναλωτές σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι γυναικείες & ανδρικές σειρές της Minerva, απευθύνονται σε όσους επιζητούν την καθημερινή πολυτέλεια, την ποικιλία σχεδίων και κυρίως την άνεση σε όλη την διάρκεια της ημέρας! Η Minerva είναι η μάρκα που ντύνει τους πιο ενημερωμένους και μοντέρνους ανθρώπους, προσφέροντας εσώρουχα και homewear που ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύγχρονες απαιτήσεις τους.

Ανακαλύψτε λοιπόν το στυλ που σας ταιριάζει κάθε μέρα, στα 3 καταστήματα στη Κύπρο: ΛΕΜΕΣΟΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ’ 201, ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 15 – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Γ’, ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΕΓΚΩΜΗ ΛΕΩΦ.28ηςΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-21 ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ