Η Wolt επεκτείνει ακόμη περισσότερο τη δραστηριότητά της με τη προσθήκη της νέας της υπηρεσίας Wolt at Work. Η πρόσφατη καινοτομία της Wolt είναι ήδη διαθέσιμη σε εκατομμύρια χρήστες, σε μεγάλο αριθμό χωρών παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης πλέον και της Κύπρου.

Το Wolt at Work ήρθε στην Κύπρο τον Ιούλιο και είναι διαθέσιμο για εταιρείες σε όλο το νησί που επιθυμούν να κάνουν τη διαχείριση των εξόδων των γευμάτων στην εταιρεία τους ακόμα πιο απλή. Ήδη κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες χρησιμοποιούν το Wolt at Work στην Κύπρο.

Η τελευταία καινοτομία της Wolt αποτελεί μια ιδανική λύση για εταιρείες που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το Wolt at Work για να παραγγείλουν γεύματα στο χώρο εργασίας τους ή για τους υπαλλήλους τους.

Ενδεικτικά, με το Wolt at Work, οι εταιρείες μπορούν να παραγγείλουν εύκολα, εξαιρετικό φαγητό στο γραφείο από κοντινά εστιατόρια ή προϊόντα από αγαπημένα καταστήματα. Επιπλέον, στα βασικά οφέλη της χρήσης αυτής της υπηρεσίας προστίθεται το γεγονός ότι όλα τα έξοδα του προσωπικού για ολόκληρη την ομάδα, μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα τιμολόγιο, πληρώνοντας το ακριβές ποσό που ξοδεύουν κάθε μήνα άμεσα, ενώ παράλληλα διευκολύνεται η διαδικασία λήψης αναφορών για τις λογιστικές ανάγκες της επιχείρησής.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Wolt at Work στην επιχείρησή σας είναι να εγγραφείτε είτε μέσω της εφαρμογής της Wolt είτε μέσω της διεύθυνσης wolt.com. Μετά από αυτό, μπορείτε να καθορίσετε τους προϋπολογισμούς των γευμάτων της εταιρείας, τις ώρες/ημέρες κατά τις οποίες οι ομάδες μπορούν να παραγγείλουν φαγητό και τέλος να επιλέξετε τις διευθύνσεις για παράδοση των παραγγελιών.

Η χρήση του Wolt at Work για την ομάδα σας, επιτρέπει στους υπαλλήλους να παραγγείλουν μόνοι τους ή να επιλεχθεί ένα άτομο που θα πραγματοποιεί την παραγγελία για όλους. Μετά την παραγγελία, θα μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά την πορεία παράδοσης του γεύματός σας μέσω της εφαρμογής Wolt ή στο wolt.com.

Το πιο σημαντικό είναι πως με το Wolt at Work, θα μπορείτε να πληρώνετε μηνιαία, λαμβάνοντας και εξοφλώντας το τιμολόγιο άμεσα. Η διαχείριση των εξόδων γευμάτων της επιχείρησής σας και η πληρωμή τους δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη από ό,τι με το Wolt at Work.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ