Το SupportCY βρίσκεται ξανά δίπλα στην κοινωνία μας, στηρίζοντας έμπρακτα το Υπουργείο Υγείας, με την παραχώρηση τεντών σκίασης σε μεγάλα κέντρα εμβολιασμού.

Το δίκτυο SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, που για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει δυναμικά και δίνει έμπρακτα το παρόν του στις ανάγκες που προκύπτουν από την πανδημία και όχι μόνον, προχώρησε στην αγορά τεντών έτσι ώστε να τοποθετηθούν, μετά από καθοδήγηση του Υπουργείου Υγείας, σε μεγάλα κέντρα εμβολιασμού σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Η τοποθέτηση στο εμβολιαστικό κέντρο στη Λευκωσία (Κρατική Έκθεση), μόλις έχει  πραγματοποιηθεί ενώ τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούν τέντες σκίασης και στη Λεμεσό.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, πραγματοποιείται χάρη στην προσφορά της Τράπεζας Κύπρου και την πολύτιμη συμμετοχή άλλων τριών μελών του SupportCY: του Οργανισμού Reaction, της ομάδας ΕΤΕΑ (Εθελοντικό Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών), που ανέλαβε την τοποθέτηση των τεντών σκίασης και της εταιρείας AnconArt.

Μέχρι σήμερα το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου απαριθμεί 122 μέλη και συνεχίζει να μεγαλώνει. Όσες επιχειρήσεις και οργανισμοί επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο μέσω του email: [email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ