Το νέο SEAT Leon κατέκτησε τον βραβείο «Best Buy Car of Europe 2021» από τον ανεξάρτητο δημοσιογραφικό οργανισμό AUTOBEST, την μεγαλύτερη τιμή για ένα αυτοκίνητο στην Ευρώπη. Η κριτική επιτροπή του AUTOBEST αποτελείται από μια ομάδα 31 αναγνωρισμένων δημοσιογράφων αυτοκινήτου της Ευρώπης. Είναι η δεύτερη φορά στα 70 χρόνια ιστορίας της SEAT που η εταιρεία κέρδισε το βραβείο αυτό καθώς το SEAT Ateca ήταν νικητής το 2017. Ο τίτλος που υπογραμμίζει την αφοσίωση της εταιρείας στην ανάπτυξη αυτοκινήτων που υπερβαίνουν τα συνηθισμένα και προσφέρουν κάτι πραγματικά εξαιρετικό στην αγορά. Το ολοκαίνουργιο SEAT Leon έχει ένα καταπληκτικό ιστορικό, σε όλες τις γενιές του με περισσότερες από 2,3 εκατομμύρια πωλήσεις. Ένα μοντέλο που βρίσκεται στην κορυφή πωλήσεων της Ισπανίας από το 2014.

Η επιτυχία του SEAT Leon βασίστηκε σε μια επένδυση 1,1 δισεκατομμυρίων ευρώ για να φτάσει στο επόμενο επίπεδο όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, την αποδοτικότητα, το δυναμισμό και την ασφάλεια. Παράλληλα, προετοιμάστηκε κατάλληλα και η γραμμή παραγωγής του μοντέλου αφού για πρώτη φορά διατίθεται και σε έκδοση με plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης.

Το ολοκαίνουργιο SEAT Leon σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στη Βαρκελώνη, για να διατηρήσει τη θέση του ως, όχι μόνο πυρήνας στη γκάμα της μάρκας, αλλά και ως ξεχωριστό όχημα στην κατηγορία. Πρόκειται για το πρώτο πλήρως συνδεδεμένο αυτοκίνητο της SEAT με μια σειρά από νέες τεχνολογίες κινητήρα. βενζίνης (TSI), ντίζελ (TDI), συμπιεσμένο φυσικό αέριο (TGI), ήπιο-υβριδικό (eTSI) και υβριδικό plug-in (e-HYBRID). Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία, προσφέρει στους οδηγούς ένα όχημα που ταιριάζει περισσότερο με τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες τους. Η ενσωμάτωση των πιο προηγμένων διαθέσιμων συστημάτων υποστήριξης οδηγού, καθιστά το SEAT Leon ως ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το  Leon κατέκτησε πρόσφατα και τα πέντε αστέρια στην ασφάλεια από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP.

Το βραβείο AUTOBEST είναι ένα από τα πιο διάσημα στην Ευρώπη από την ίδρυσή του το 2001. Οι 31 δημοσιογράφοι που απαρτίζουν το πάνελ των κριτών είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τη νέα σειρά των κινητήρων του SEAT Leon – συμπεριλαμβανομένης και της υβριδικής έκδοσης plug-in – κατά τη διάρκεια της τελικής δοκιμής που έγινε στην Αυστρία στις αρχές Νοεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ