«Ήθελα να νιώθω σαν μια ζεστή αγκαλιά…Είναι ένα άρωμα που κυνηγάω χρόνια και χρόνια και χρόνια. Είναι η πιο αγαπημένη μου μυρωδιά από όλο τον κόσμο». – Billie Eilish

Από τις 2 Δεκεμβρίου, το άρωμα Eilish της Billie Eilish θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στα καταστήματα BEAUTY BAR αλλά και στο beautybar.com.cy! To πρώτο άρωμα της Billie Eilish αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα λανσαρίσματα της χρονιάς το οποίο και ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ του κοινού της αλυσίδας καταστημάτων Beauty Bar γιατί είναι φρέσκο, νεανικό & trendy!

Η Billie Eilish από μικρή αγαπούσε ό,τι αφορά τον μαγικό κόσμο του αρώματος, ενώ από μικρή διατηρούσε μια μεγάλη συλλογή από μπουκάλια αρωμάτων που τις έκαναν εντύπωση από τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο!  Για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να λανσάρει το πρώτο της άρωμα, η Billie Eillish συμμετείχε ενεργά σε κάθε βήμα της διαδικασίας – από την ιδέα μέχρι το σχεδιασμό μπουκαλιών, την συσκευασία, την καμπάνια και φυσικά το ίδιο το άρωμα!

Το ‘Eilish’ είναι ένα σαγηνευτικό άρωμα με ζεστό χαρακτήρα, οποίο προκαλεί οικειότητα σε όποιον το μυρίσει σαν να είστε στο σπίτι σας όπου κι αν βρίσκεστε!  Οι νότες κορυφής του αρώματος είναι η ζάχαρη, τα κόκκινα μούρα και τα μανταρίνια; οι μεσαίες νότες του είναι η βανίλια, το κακάο, τα μπαχαρικά και το τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης του είναι ο σπόρος Τόνκα, το κεχριμπάρι, ο μόσχος και το ξύλο. Το μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από τα αγαπημένα μέρη του σώματος της Billie: το στήθος, τον λαιμό και την κλείδα και είναι επιχρυσωμένο με πορτοκαλο-χάλκινο χρώμα.

«Η Billie Eilish είναι ένα μοναδικό ταλέντο και η φωνή της νέας γενιάς. Έχει ένα όραμα σε ό,τι κι’ αν κάνει που είναι μοναδικό, ανατρεπτικό και αυθεντικά δικό της!  Είμαστε ενθουσιασμένοι με την συνεργασία με την Billie Eilish επειδή μπορούμε να ζωντανέψουμε ένα όραμα». – Λόρι Σίνγκερ, Πρόεδρος, Parlux Ltd (Διεθνής Εταιρεία Παραγωγής Αρωμάτων) 

Το άρωμα της Billie Eilish είναι vegan, cruelty free και φτιαγμένο με καθαρά συστατικά.

Βρείτε το αποκλειστικά στα Beauty Bar σε όλη την Κύπρο!

Beauty Bar – ‘’Be your own kind of beautiful’’

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ