Το πιο προσοδοφόρο παιχνίδι της ΟΠΑΠ για τους Κύπριους φίλους του, δημιουργεί από την επόμενη κλήρωση ακόμη πιο ευνοϊκές προϋποθέσεις στη διεκδίκηση μεγάλων κερδών! Οι αλλαγές που φέρνει το νέο ΤΖΟΚΕΡ δίνουν τη δυνατότητα στους παίκτες να εξακολουθήσουν να διεκδικούν τα πολλά εκατομμύρια μέσω των Τζακποτ, αλλά και το εκατομμύριο με το οποίο θα αρχίζει πια η κάθε κλήρωση!

Η πρώτη σημαντική αλλαγή λοιπόν, αφορά στο μεγάλο έπαθλο που θα διεκδικούν οι παίκτες και το οποίο αρχίζει πλέον από το 1.000.000 ευρώ, αντί για τις 600.000 ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα.

Η δεύτερη σημαντική και πιο προσοδοφόρα αλλαγή, αφορά στους νικητές της δεύτερης κατηγορίας, αυτούς δηλαδή που φτάνουν στην επιτυχία των πέντε αριθμών χωρίς το Τζοκερ. Το ποσό το οποίο κέρδιζαν μέχρι τώρα, καθοριζόταν από το πόσοι ήταν οι νικητές της 2ης κατηγορίας, γεγονός που μείωνε ανάλογα τα κέρδη. Με το νέο ΤΖΟΚΕΡ οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας έχουν εξασφαλισμένο το ποσό των 100, 000 ευρώ ανεξαρτήτως του αριθμού των νικητών!

Ευφορία λοιπόν για τους παίκτες του δημοφιλούς ΤΖΟΚΕΡ οι οποίοι μπορούν να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα κερδών και από τους πράκτορες τους. Η εφαρμογή του νέου ΤΖΟΚΕΡ θα γίνει στην κλήρωση της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι  ΤΖΟΚΕΡ ήρθε στην Κύπρο στις 16 Νοεμβρίου 1997 και από τότε χάρισε εκατομμύρια ευρώ σε πολλούς Κύπριους παίκτες. Η επίδοση μάλιστα στην ιστορία των κερδών πανελλήνια, ανήκει στην Κύπρο, αφού εδώ διατέθηκε το μεγαλύτερο ποσό που πήρε ποτέ ένας νικητής! 16,000,000 εκατομμύρια ευρώ!  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ