Η γιορτινή διάθεση, η χαρά, η ζεστασιά, τα αρώματα, τα δώρα, τα χαμόγελα, και ο ενθουσιασμός μαζί με την έκπληξη και την προσφορά συνθέτουν το απόλυτα χριστουγεννιάτικο σκηνικό μέσα στην Christmas Wonderland του MYMALL της Λεμεσού.

Τα φετινά Χριστούγεννα το MYMALL της Λεμεσού δημιούργησε, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο foodcourt, μια μαγική Christmas Wonderland, θέτοντας τον πήχη της εορταστικής ατμόσφαιράς ακόμα υψηλότερα με ένα πλούσιο και γεμάτο εκπλήξεις εντυπωσιακό πρόγραμμα που θα οδηγήσει τις αισθήσεις στην καρδιά των Χριστουγέννων και πιο συγκεκριμένα στη στιγμή που τα δώρα ξετυλίγονται για να δώσουν τη θέση τους στο συναίσθημα και στον ενθουσιασμό της απόλυτης χαράς.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν λαχταριστά τσουρέκια, μελομακάρονα και τρίγωνα πανοράματος από την εταιρεία Terkenlis Cyprus , φυσικό χειροποίητο παγωτό αλλά και sorbet παγωτό σε ξυλάκια, βαφλάκια και ζεστά μπαστούνια σοκολάτας από Popsom. Παράλληλα το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί υπέροχα Χριστουγεννιάτικα καλάθια με κυπριακά κρασιά, σοκολατάκια και πολλά άλλα!

Στο MYMALL της Λεμεσού μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου του νέου χρόνου δίνεται η δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να επισκεφτεί τη μοναδικά μαγική Christmas Wonderland να παρακολουθήσει ένα πλήθος εκδηλώσεων και διαδραστικών ενεργειών, ενώ παράλληλα να γευτεί υπέροχες λιχουδιές και γιορτινά εδέσματα σε κάθε εκδοχή ικανοποιώντας όλες τις αισθήσεις. Με τον Άγιο Βασίλη, τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές, τις μοναδικές παραστάσεις, mascots και τον μάγο, η καρδιά των φετινών Χριστουγέννων χτυπά στο MYMALL της Λεμεσού.

Το MYMALL της Λεμεσού έχει φορέσει τα γιορτινά του και έχει δημιουργήσει την πιο ξεχωριστή, ζεστή και λαμπερή ατμόσφαιρα, η οποία σε συνδυασμό με τις μοναδικές χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, τα δώρα και τη γευστική γαστριμαργική πανδαισία  που αναμένουν τους επισκέπτες του, συνθέτουν τον πιο ιδεατό προορισμό για τα φετινά Χριστούγεννα. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των παιδικών δραστηριοτήτων μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του MYMALL: https://mymall.com.cy/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ