Στις 16 Σεπτεμβρίου το διαδικτυακό κατάστημά των Holland & Barrett Κύπρου, συμπληρώνει έναν χρόνο λειτουργίας και γιορτάζει μαζί σας τα πρώτα του γενέθλια.

Μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου απολαύστε 25% έκπτωση σε αγαπημένες βιταμίνες, συμπληρώματα και προιόντα περιποίησης αποκλειστικά στο διαδικτυακό κατάστημα.

Το hollandandbarrett.com.cy, σε αυτό τον ένα χρόνο λειτουργίας του, πέτυχε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και προτίμηση των καταναλωτών, παρέχοντας προϊόντα Υγείας και Ευεξίας. Επιπλέον, προσφέρει στους επισκέπτες μία ευχάριστη και εύκολη εμπειρία αγορών και υπηρεσιών, μέσα σε λίγα ‘clicks’, απ’ όπου κι αν βρίσκονται. Οι επισκέπτες έχουν ακόμη τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν διαδικτυακά με Συμβούλους Υγείας και Ευεξίας των Holland & Barrett και να λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές ή να λύσουν κάθε τους απορία σχετικά με Βιταμίνες και Συμπληρώματα Διατροφής.

Στο ειδικά σχεδιασμένο ηλεκτρονικό κατάστημα οι καταναλωτές, με απλό τρόπο, μπορούν να επιλέξουν βιταμίνες και συμπληρώματα που καλύπτουν την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, τη ρύθμιση του σωματικού βάρους, τη βελτίωση του καρδιαγγειακού συστήματος, την υγεία των αρθρώσεων, των μυών και των οστών καθώς και την ενίσχυση τη μνήμης και της συγκέντρωσης. Επιπλέον, το διαδικτυακό κατάστημα συγκεντρώνει μία σειρά από κορυφαίες μάρκες για αθλητική και υγιεινή διατροφή, ενώ προσφέρει αρκετές επιλογές σε υπετροφές και τρόφιμα χωρίς γλουτένη.

Τέλος, η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει φυσικά και οργανικά καλλυντικά για την περιποίηση του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ