Ακόμη μια παγκόσμια διάκριση για τα καταλύματα και τον τουρισμό της Κύπρου!

O λόγος για το αγροτουριστικό κατάλυμα “Οίνου Στράτα” στο Βουνί. Το γνωστό θέρετρο που “ελκύει” σαν μαγνήτης ντόπιους και τουρίστες στα παραδοσιακά δωμάτια του, κατάφερε εν μέσω πανδημίας να ξεχωρίσει με την πολυτέλεια και τους εντυπωσιακούς χώρους παραμονής που διαθέτει και να βραβευτεί από τον παγκόσμιο διαγωνισμό “Luxury Lifestyle Awards 2020”.

Τα “Luxury Lifestyle Awards” είναι ένας παγκόσμιος, αναγνωρισμένος και καθιερωμένος θεσμός βράβευσης που αναδεικνύει τα καλύτερα brands στον κόσμο στις διάφορες κατηγορίες που διαγωνίζονται. Στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν την καλύτερη επιχείρηση ή/και brand σε κάθε κατηγορία, προσδίδοντας τους το ανώτερο κύρος και εγγύηση της υψηλότερης ποιότητας που αντιπροσωπεύουν και της πρωτοποριακής αριστείας και καινοτομίας που διακρίνονται.

Το “Οίνου Στράτα” κατάφερε να βραβευτεί ως το καλύτερο κατάλυμα πολυτελείας στην Κύπρο και να συναγωνιστεί…παρόμοια στο εξωτερικό, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από την νικητήρια ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Όπως αναφέρει:

“Η άψογη απόδοση και οι φιλοδοξίες σας να είστε πάντα κορυφαίοι έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Και τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης μας, το “Οίνου Στράτα” είναι ο νικητής ανάμεσα στα πιο πολυτελή καταλύματα της Κύπρου”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ