Την Παρασκευή 13 Μαίου, εκλεκτοί καλεσμένοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγική βραδιά, στους υπέροχα διαμορφωμένους χώρους του NAVA Seaside.

Το λαμπερό event έγινε με αφορμή την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν για τις γαμήλιες και άλλες εκδηλώσεις, στις οποίες το NAVA Seaside αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.

Τo NAVA Seaside, είναι ένας καλοκαιρινός all-day-dining χώρος που απέδειξε από καιρό ότι κρατά τα σκήπτρα της καλοκαιρινής διασκέδασης, ενώ αναπροσαρμόζεται και ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κοινού. Η ειδυλλιακή τοποθεσία του και η άρτια καταρτισμένη ομάδα του, το καθιστούν ιδανικό προορισμό για τη διοργάνωση δεξιώσεων, όπως τη διοργάνωση γάμων ή βαπτίσεων, corporate events, cocktail parties και κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσης.

Ο χώρος είναι ανοικτός και διαθέσιμος από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο και η τοποθεσία είναι ιδανική για όσους αγαπούν τη θάλασσα και ονειρεύονται τον γάμο ή τη δεξίωσή τους, πλάι στο κύμα, κάτω από τον έναστρο ουρανό.Υπάρχει δυνατότητα υποδοχής έως και 1.000 καθήμενων καλεσμένων ή 2.000 ατόμων για κοκτέιλ. Το NAVA Seaside Venue έχει ξεκινήσει ήδη να δέχεται προ-κρατήσεις γάμων και δεξιώσεων για το 2023.

Instagram: www.instagram.com/navaseaside

Τηλέφωνο: 22 777744

Email: weddings@navabeachbar.com

Διεύθυνση: Περνέρα 37, Πρωταράς

Δέσποινα Πούρεκκου, Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου.
Στάβη Θρασυβούλου, Μαρία Χρυσοστόμου.
Άντρια Τόλλα, Κώστας Καρνάκης.
Αντώνης Προδρόμου, Καρολίνα Ευρυβιάδου.
Ζώη Σοφοκλέους.
Μαρία Κακουλλή.
Χάρις Πότσου.
Τόνια Αριστοκλέους.
Μιχαηλίδης, Χρυστάλλα Χατζηκλεάνθους.
Χαρά Χαραλάμπους, Δήμος Δημοσθένους, Μύρια Νεοφύτου.
 Νικόλ Ζένιου.
 Άντρη Πέτρου, Δέσποινα Πούρεκκου.
Peter Khalife, Δημήτρης Μασσιάς.
Χρίστος Φαρκωνή, Κωνσταντίνα Παύλου.
Αίγλη Παρασύρη, Τάσος Παρασύρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ