Το «The Club», η πρώτη Ιδιωτική Λέσχη Μελών της Κύπρου, ιδρύθηκε το 2018 από την Phoenix Leaders, συνδυάζοντας ένα σύγχρονο και ευέλικτο χώρο εργασίας που προσφέρεται επίσης για μικρές εκδηλώσεις, οι οποίες δίνουν στα μέλη της Λέσχης την ευκαιρία να γνωρίσουν παγκόσμιας κλάσης ηγέτες από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και βιομηχανιών.

Με φόντο το ατμοσφαιρικό πάρκο του Προεδρικού, το «The Club» είναι ένας μοναδικός χώρος που συνδέει μέλη που εργάζονται σε εδραιωμένες, αλλά και αναδυόμενες τοπικές επιχειρήσεις, προσφέροντας τους ένα σύγχρονο τρόπο επαγγελματικής δικτύωσης και συνεργασίας.

Το The Club αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο για εταιρικές όσο και για ιδιωτικές εκδηλώσεις. Οι αίθουσες συνεδριάσεων και υποδοχής και οι εγκαταστάσεις του, παρέχουν το ιδανικό σκηνικό για διαφορετικά θεματικά events – είτε πρόκειται για κοκτέιλ πάρτι, για εταιρικές συγκεντρώσεις ή ιδιωτικά δείπνα. Καλύπτοντας 3.500 τ.μ., το The Club και οι κήποι του μπορούν να αξιοποιηθούν στο σύνολό τους ή ανά δωμάτιο.

Παράλληλα, έρχεται να καλύψει για πρώτη φορά στην Κύπρο την ανάγκη για έναν χώρο όπου οι επιχειρηματίες θα μπορούν να ξεφεύγουν από το αυστηρό επαγγελματικό περιβάλλον, να χαλαρώνουν και να εμπνέονται, προκειμένου να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην εργασία τους.

Το The Club έχει φιλοξενήσει διακεκριμένους ομιλητές στο παρελθόν όπως, μεταξύ άλλων, τον Δρα Francis Fukuyama, Καθηγητή Πολιτικών Επιστημών στο Stanford και συγγραφέα μπεστ σέλερ, τον Sir John Sawers, Πρώην Επικεφαλής της Αγγλικής MI6, τον Herman van Rompuy, Πρώην Πρωθυπουργό του Βελγίου και Πρώην Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τον καθηγητή Vybarr Cregan-Reid, τον Nigel Jeremy, Επικεφαλής Εκμάθησης και Ανάπτυξης στην British Airways και την Jules Chappell, τη νεότερη Βρετανίδα Πρέσβειρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ