Η απαιτητική και έντονη καθημερινότητα μας αποτελούν μερικές από τις πιο βασικές αιτίες που παρότι, ως μεσογειακός λαός, διαθέτουμε μεγάλες περιόδους ηλιοφάνειας, παρουσιάζουμε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D.

Μίας ιδιαίτερα σημαντικής ουσίας που συμβάλλει στη φυσιολογική απορρόφηση και χρήση του ασβεστίου και του φωσφόρου, στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των δοντιών και της λειτουργίας των μυών, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ επιπρόσθετα συμμετέχει και στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης. Τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D3 στον οργανισμό σχετίζονται με σοβαρές ασθένειες, ενώ η μειωμένη σύνθεσή της, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θεωρείται υπεύθυνη για τα υψηλά ποσοστά μόλυνσης από γρίπη.


Η Frezyderm, ως μία πρωτοπόρος εταιρεία που επεκτείνεται και στον τομέα συμπληρωμάτων διατροφής, σε μία προσπάθεια να καλύψει τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της, δημιούργησε ένα προϊόν με ενισχυμένη δράση που προσφέρει στον οργανισμό όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να λειτουργεί ομαλά.

Η FREZYDERM VITAMIN D3 σε βάση παρθένου ελαιόλαδου της Frezyderm, είναι έναπόσιμο συμπλήρωμα διατροφής, 100% φυσικό προϊόν, χωρίς συντηρητικά και χωρίς γλουτένη, το οποίο λειτουργεί ως πηγή βιταμίνης D3. Η παρουσία παρθένου ελαιόλαδου ενισχύει τη δράση της βιταμίνη D, θωρακίζοντας τον οργανισμό και ενισχύοντας την ελαστικότητα των οστών.

Μελέτες υποστηρίζουν τη συνεργική δράση του Παρθένου Ελαιόλαδου (ως πηγή Πολυφαινολών) με τη βιταμίνη D3 στον μεταβολισμό των οστών, μέσω μείωσης του οξειδωτικού στρες και της φλεγμονής.

Η σύσταση της FREZYDERM Βιταμίνης D3 ανά σταγόνα είναι 5μg (200 IU) 100% της ΔΤΑ (Διατροφικής Τιμής Αναφοράς) και αποτελείται από μείγμα φυσικών τοκοφερολών (αντιοξειδωτικό) σε βάση παρθένου ελαιόλαδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ