Η Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ, εισαγωγέας και διανομέας αθλητικών ειδών στην Κύπρο, καθώς και ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Famous Sports, της μεγαλύτερης αλυσίδας καταστημάτων αθλητικών ειδών στην Κύπρο, επενδύει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και για ακόμα μια φορά αγκαλιάζει τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η εταιρία Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ, στα πλαίσια των ενεργειών της ΕΚΕ για το 2022 και με το σύνθημα “TogetherInAction, συνεχίζει να στηρίζει ενεργά, τα φιλανθρωπικά ιδρύματα/συνδέσμους της Κύπρου που προσφέρουν ενεργά προς την φροντίδα και την προστασία των παιδιών. Τα 3 φιλανθρωπικά ιδρύματα/συνδέσμους της Κύπρου στα οποία η εταιρία θα συνεισφέρει και αυτή τη χρονιά, είναι τα εξής:

«Hope For Children» CRC Policy Center: ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που έχει ως πρωταρχικό στόχο του, την προστασία και φροντίδα των παιδιών και των δικαιωμάτων τους.

«Παιδικό Χαμόγελο»: ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με στόχο του μεταξύ άλλων, την οικονομική ενίσχυση των παιδιών που χρίζουν άμεσης οικονομικής στήριξης.

Ο Σύνδεσμος «Οι φίλοι της Παιδικής Στέγης Λευκωσίας: που φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 5 – 13 χρονών τα οποία βρίσκονται υπό την νομική ευθύνη των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Όπως και κάθε άλλη χρονιά η Famous Sports, με όλη της την αγάπη συνεισφέρει με το δικό της μοναδικό τρόπο, στην εξασφάλιση ειδών ένδυσης και υποδημάτων για την κάλυψη των αναγκών αυτών των παιδιών.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία των καταστημάτων Famous Sports έχει ως αρχή της να συμμετέχει ενεργά στην κοινωνία προσφέροντας οπότε είναι εφικτό, την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη εξασφαλίζοντάς τους είδη ένδυσης και υποδήματα.

#TogetherΙnAction

Α.Μ.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΛΤΔ

Ανδρέα Αβρααμίδη 100

2024 Στρόβολος, Λευκωσία

Λευκωσία

T.: +357 22 455500

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ