Η συνεργασία του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα με το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά με την εισφορά των 10,000 ευρώ, ποσό που θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την αξιοθαύμαστη προσπάθεια του Ιδρύματος για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πρόωρων παιδιών, τα οποία φεύγοντας από την Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, αντιμετωπίζουν ποικίλα ιατρικά προβλήματα που επέφερε η πρόωρη γέννηση τους.

Κύριος στόχος του Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου είναι να βοηθά και να στηρίζει τους γονείς και τις οικογένειες πρόωρων παιδιών, παρέχοντάς τους πληροφοριακό υλικό μέσω της ιστοσελίδας www.panosfoundation.org έτσι ώστε να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση των παιδιών τους. Παράλληλα, στοχεύει στην παροχή οικονομικής βοήθειας, όπου αυτή είναι δυνατή ή αναγκαία, για να βελτιώσει τη φυσική, τη συναισθηματική και την κοινωνική κατάσταση των ίδιων των παιδιών.

Το Ίδρυμα έχει βοηθήσει 143 παιδιά, αρκετά από αυτά με σοβαρά θέματα υγείας, τα όποια συνεχίζει να στηρίζει μέχρι σήμερα, παρέχοντας περισσότερα από 270,000 ευρώ για τις θεραπείες τους.

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα, ο οποίος στηρίζει τα πρόωρα μωρά που αντιμετωπίζουν ιατρικά προβλήματα, με την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου, μετατρέπει την εισφορά του σε ένα μικρό θαύμα, παρέχοντας ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον σ’ αυτά τα Μωρά Θαύματα και τις οικογένειες τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ