Στον συναρπαστικό κόσμο των μαχητικών τεχνών ,το MCP, η μεγαλύτερη και πιο αξιοσημείωτη διεθνής διοργάνωση ΜΜΑ στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει το πιο εντυπωσιακό event μαχητικών τεχνών όλων των εποχών – το MCP13.City Of Dreams, στις 25 Μαΐου 2024 στη Λεμεσό, Κύπρου.

Το MMA αποτελεί το ταχύτερα αναπτυσσόμενο σπορ στον κόσμο, κατακτώντας τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών και μεταδίδοντας σε περισσότερες από 165 χώρες, σε δεκάδες διαφορετικές γλώσσες, με πάνω από 750 εκατομμύρια φαν.

Μετά από 12 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων, το MCP παρουσιάζει μια διεθνής αγωνιστική κάρτα 17 αναμετρήσεων και φέρνει την Κύπρο και την πόλη της Λεμεσού στο επίκεντρο του MMA στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με συμμετέχοντες από περισσότερες από 16 χώρες όπως η Ρωσία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σαουδική Αραβία, η Γεωργία, η Αίγυπτος, ο Λίβανος, το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, η Γαλλία, η Νορβηγία, η Ουγγαρία, το Μαρόκο, η Αρμενία κ.ά., το γεγονός υπόσχεται να απογειώσει το θέαμα μαζί με τους Κύπριους και Έλληνες πρωταθλητές και να αποζημιώσει το κοινό των μαχητικών αθλημάτων.

Το show θα προβληθεί σε περισσότερες από 120 χώρες, υποσχόμενο ένα υπερθέαμα που θα καθηλώσει τους θεατές με την έντονη δράση και το εντυπωσιακό θέαμα!

Με παρουσιαστή τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Ντάνο) στα ελληνικά και τον διεθνούς φήμης παρουσιαστή Grant Waterman στα αγγλικά, ετοιμαστείτε να ζήσετε την επική εμπειρία του MCP13.City Of Dreams!

Στις 25 Μαΐου,οι μαχητές του MMA συναντούν τους πραγματικούς μαχητές – τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη ζωή τους. Με την υποστήριξη των οργανισμών ‘Φύλακας Άγγελος’ και ‘Μικροί Ήρωες’, η διεθνής διοργάνωση MMA στο Casino City of Dreams στη Λεμεσό αφιερώνεται στην πάλη τους και επικοινωνεί το έργο των οργανισμών και την ανάγκη για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας.

Σημειώστε την ημερομηνία: 25.05.2024. MCP13.City Of Dreams in action!

Διευκρινίσεις

-Η διάρκεια του even θα είναι 5 ώρες.

-Η ώρα που θα ανοίξουν οι πύλες θα είναι 17:00 και η ώρα έναρξης του event θα είναι 18:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ