Στις 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το Press Event των νέων flagship καταστημάτων Springfield και Women’secret στο Metropolis Mall, στη Λάρνακα.

Στο event παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ, influencers και fashion bloggers οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν τα καταστήματα και να ανακαλύψουν τις καλοκαιρινές συλλογές, καθώς στη συνέχεια απόλαυσαν ένα πλούσιο brunch στον χώρο του Mall.

Το Springfield είναι ένα Ισπανικό νεανικό urban brand με διεθνή παρουσία σε 70 χώρες και περισσότερα από 850 σημεία πώλησης παγκοσμίως, που προσφέρει casual ρούχα με μοντέρνα άποψη και σχεδιασμό για να ταιριάζουν σε όλους – άνδρες και γυναίκες – με διαφορετικά στυλ, προσαρμοσμένα σε κάθε τρόπο ζωής και προσωπικότητα. Το κατάστημα στη Λάρνακα είναι και το πρώτο κατάστημα στην Κύπρο μετά από την παρουσία της μάρκας στην εγχώρια αγορά για πάνω από 22 χρόνια τώρα, εντός των πολυκαταστημάτων ERA.

Το Springfield με την επέκταση του σε παγκόσμιο επίπεδο αποσκοπεί να προσφέρει στους καταναλωτές συναρπαστικές συλλογές καθιστώντας κάθε μέρα ξεχωριστή, ενισχύοντας παράλληλα το κοινωνικό του DNA. Το σλόγκαν της μάρκας επικοινωνεί τη φιλοσοφία του: AS YOU LIVE (ΟΠΩΣ ΖΕΙΣ!). Είναι ένα brand συνυφασμένο με το sustainability καθώς πάνω από 90% της συλλογής είναι από ανακυκλώσιμα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτό είναι που και οι ίδιοι τονίζουν για τη νέα συλλογή με slogan “Reconsider”.

Εντός του καταστήματος διατίθεται επίσης αποκλειστικά η capsule γυναικεία συλλογή, High Spirit, η οποία που χαρακτηρίζεται από μοναδικές boho δημιουργίες εμπνευσμένες από τη φύση και τις τελευταίες τάσεις.

Το κατάστημα Womensecret, με πάνω από 650 καταστήματα σε περισσότερες από 60 χώρες, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα σε εσώρουχα, μαγιό και beachwear, μια τεράστια γκάμα από πυτζάμες με συνοδευτικά αξεσουάρ, καθώς και loungewear για άνετες στιγμές στο σπίτι. To brand έχει δημιουργηθεί από γυναίκες για γυναίκες και απευθύνεται στις σύγχρονες, ανεξάρτητες γυναίκες που θέλουν να έχουν μια άνετη, εύκολη ζωή και να αναδεικνύουν τον πιο όμορφο τους εαυτό.

Ανακαλύψτε και τα δύο νέα καταστήματα στο Metropolis Mall Λάρνακα!

Springfield: Metropolis Mall, Λεωφόρος Ευρωπαϊκής Ένωσης 5, 6043 Λάρνακα, Τηλ: 24257585

Womensecret: Metropolis Mall, Λεωφόρος Ευρωπαϊκής Ένωσης 5, 6043 Λάρνακα, Τηλ: 24257582

& Λεωφόρος Σταυρού 66DE Στρόβολος 2035, Λευκωσία Τηλ: 22263319

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ