Τα Χριστούγεννα είναι για τους περισσότερους από εμάς γιορτή χαράς και οικογενειακών στιγμών. Ανυπομονούμε για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που εδώ και αιώνες σηματοδοτεί την αρχή, της ίσως πιο όμορφης γιορτής του χρόνου, αλλά και την έναρξη μιας νέας χρονιάς με την ευχή πάντα να είναι καλύτερη από κάθε προηγούμενη.

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, δυστυχώς ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου για κάποιους συνανθρώπους μας δεν τους βρήκε στη ζεστασιά του σπιτιού τους αλλά σε κάποιο νοσοκομείο.

Η Epic θέλοντας να φέρει λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων στις ψυχές των νοσηλευόμενων συνανθρώπων μας, αλλά κυρίως χαμόγελα στα πρόσωπα των πέραν των 200 παιδιών που νοσηλεύονται αυτή τη περίοδο στα νοσοκομεία της Κύπρου, ανέλαβε τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σε όλα τα νοσηλευτήρια του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ). Πανέμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα κοσμούν εδώ και λίγες ημέρες οκτώ νοσηλευτήρια σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Τρόοδος, Πάφο και Ελεύθερη Αμμόχωστο. Με μια συμβολική κίνηση αγάπης, η Εpic θέλησε να θυμίσει στους συνανθρώπους μας ότι κανείς δεν είναι μόνος αυτές τις γιορτές και ότι τα Χριστούγεννα είναι συναίσθημα που μπορούμε να νιώσουμε όπου και να βρισκόμαστε.

Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντάνεψε ακόμη περισσότερο και για τα παιδιά που φιλοξενούνται στους θαλάμους του Μακάρειου Νοσοκομείου καθώς και των Παιδιατρικών Τμημάτων των Γενικών Νοσοκομείων. Η Epic μοίρασε χαμόγελα στους μικρούς ήρωες που περιμένουν με ανυπομονησία κάθε χρόνο την αγαπημένη τους γιορτή, προσφέροντας δώρα σε όλους. Ανάμεσα σε άλλα, τα παιδιά παρέλαβαν τουβλάκια, παζλ, λούτρινα αρκουδάκια και επιτραπέζια παιχνίδια.

Η κίνηση ανθρωπιάς της εταιρείας δίνει μια εορταστική νότα δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα αγάπης, στήριξης αλλά και ελπίδας για ένα χαρούμενο νέο έτος.

Η κοινωνική προσφορά και η στήριξη των ευάλωτων ομάδων είναι πάντα στους πρωταρχικούς στόχους της Epic καθώς ως μια βραβευμένη εταιρεία επικοινωνίας δεν θα μπορούσε να αγνοήσει ότι η βάση της «επικοινωνίας» είναι η ίδια η κοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, σκέψεων και κυρίως συναισθημάτων μεταξύ των ανθρώπων της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ