Το όραμα της ΙΚΕΑ είναι να δημιουργήσει μία καλύτερη καθημερινή ζωή για τους πολλούς και ειδικά για τα παιδιά, τα οποία θεωρεί τους σημαντικότερους ανθρώπους στον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό και μέσω του προγράμματος  Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Σταθμοί Χαράς», το 2021 οι έμπειροι διακοσμητές της ΙΚΕΑ διαμόρφωσαν δύο αίθουσες του Δημόσιου και Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Λακατάμιας Α΄, το Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Χοιροκοιτίας και το Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Λιοπετρίου.

Η πρωτοβουλία της ΙΚΕΑ η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας έχει στόχο τη στήριξη των Δημόσιων και Κοινοτικών νηπιαγωγείων ανακαινίζοντας και εξοπλίζοντας τους χώρους τους με τα κατάλληλα παιδικά έπιπλα, παιχνίδια και αξεσουάρ προσφέροντας ένα όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον στα παιδιά.

Μέχρι σήμερα έχουν ανακαινιστεί 12 αίθουσες νηπιαγωγείων σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και ελεύθερη Αμμόχωστο ενώ  η IKEA θα συνεχίσει και το 2022 να διαμορφώνει χώρους που θα σκορπίζουν χαμόγελο σε ακόμα περισσότερα παιδικά πρόσωπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ