Το εστιατόριο Petite Plage, το νέο hot spot της Λεμεσού που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της τουριστικής περιοχής του Αγίου Τύχωνα, με υπερηφάνεια παρουσιάζει τον ολοκαίνουργιο παιχνιδότοπό του με θεματολογία τον Πήτερ Παν, έναν φαντασμαγορικό προορισμό για παιδιά, σχεδιασμένο για να προσφέρει χαρά και χαμόγελα σ’ όλους τους μικρούς του επισκέπτες και έτοιμο να φιλοξενήσει όλες τις εορταστικές τους εκδηλώσεις.

Τοποθετημένος ακριβώς δίπλα από το εστιατόριο (Petite Plage), ο παραμυθένος παιχνιδότοπος προσφέρεται για παιχνίδι και αξέχαστες εμπειρίες που σίγουρα θα σαγηνεύσει τόσο τα παιδιά όσο και τους μεγάλους. Η νέα αυτή προσθήκη του Petite Plage το καθιερώνει ως τον απόλυτο προορισμό για ολόκληρη την οικογένεια, δημιουργώντας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία φαγητού και διασκέδασης για κάθε μέλος της, όπου οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το υπέροχο περιβάλλον, καθώς τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά σε έναν ασφαλή και διασκεδαστικό χώρο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον παιχνιδότοπο, τα παιδιά, μεταφέρονται με το πειρατικό πλοίο στο μυθικό νησί της ‘Χώρας του Ποτέ’ και αναβιώνουν τις περιπέτειες του παραμυθένιου κόσμου του Πήτερ Παν εξερευνώντας τις κούνιες, τις τσουλήθρες και τις εντυπωσιακές κατασκευές αναρρίχησης.

Ο παιχνιδότοπος είναι ένας ιδανικός χώρος για διασκέδαση και μαζί με το πλούσιο παιδικό μενού που προσφέρει το εστιατόριο, μετατρέπεται στον καλύτερο προορισμό για τη διοργάνωση παιδικών πάρτι γενεθλίων και άλλων εκδηλώσεων, κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ