Όλοι αγαπάμε το καλό φαγητό και τις νέες γεύσεις. Η γαστρονομία επηρεάζει όλες σχεδόν τις πτυχές της ζωής μας, μας ενώνει και μας ενθαρρύνει στην αναζήτηση  νέων εμπειριών. Γιαυτό, το φαγητό γίνεται κεντρικό θέμα στη νέα έκδοση διαγωνισμού φωτογραφίας του Answear.com.cy με τίτλο Art Food Inspirations, o οποίος  σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις μοναδικά βραβεία.

Για να την ακολουθήσεις, λοιπόν, σε ένα ταξίδι εμπνευσμένο από τον κόσμο της γαστρονομίας, η Answear σε προσκαλεί να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό Art Food Inspirations. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μια φωτογραφία ή ένα σύντομο βίντεο, εμπνευσμένα από τη μαγειρική τέχνη. Μπορείς να αυτοσχεδιάσεις στην κουζίνα σου, να ετοιμάσεις ένα νόστιμο γεύμα παρέα για την οικογένεια ή για φίλους ή ακόμα και να κάνεις ένα πικ- νικ στην εξοχή τώρα που ο καιρός είναι ιδανικός!

Πάρε κάμερα ή smartphone και δήλωσε συμμετοχή!

Ο διαγωνισμός Art Food Inspirations αποτελεί τον τρίτο Διεθνή Διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ‘Lifespiration Starts Here’.

Η διαδικασία είναι απλή: δημιουργείς μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που δείχνει με ποιο τρόπο το φαγητό γίνεται έμπνευση για σένα. Δημοσιεύεις στο προφίλ σου στο Instagram με μία σύντομη περιγραφή. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις στο post το hashtag #foodspiration_cy και να κάνεις tag @answear_cy. Μπορείς να υποβάλλεις όσες συμμετοχές θέλεις έως τις 30 Ιουνίου 2022, με ένα νικητή να κερδίζει 500 ευρώ μετρητά (πρώτο βραβείο) και δύο ακόμα νικητές να κερδίζουν από 200 ευρώ μετρητά (δεύτερο-τρίτο βραβείο)!

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο:

https://lifespirationstartshere.answear.com.cy/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ