Κάποια πράγματα στη ζωή είναι χωρίς αμφιβολία άρρηκτα συνδεδεμένα με συγκεκριμένες χώρες, πόλεις, αλλά και καταστάσεις. Το ίδιο ισχύει και για το ποτό. Για παράδειγμα, για την Ιρλανδία είναι το Ουίσκι, για τη Γερμανία ή το Βέλγιο η μπύρα. Για την Αγγλία και πιο συγκεκριμένα το Λονδίνο, είναι το gin,  με το πολυβραβευμένο Beefeater, το μοναδικό που παράγεται από τον 19ο αιώνα στην καρδιά της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασίλειου, να ξεχωρίζει για τη φινέτσα, την κομψότητα και τη γευστική πολυτέλειά του.

Με την πάροδο του χρόνου, η εξέλιξη του gin προέκυψε μέσα από πειραματισμούς με διάφορα βότανα και τρόπους παραγωγής. Κατάληξη, οι διάφορες παραλλαγές του όπως το London Dry Gin που αποτελεί τη δημοφιλέστερη εκδοχή του ποτού, όπου το Beefeater Gin βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους της εν λόγω κατηγορίας.

Η κληρονομιά του Beefeater, είναι από τις πιο πλούσιες σε σχέση με άλλα gin της κατηγορίας του. Τα εννέα βότανα που χρησιμοποιούνται κατά τη διαδικασία της απόσταξης, παραμένουν τα ίδια από το 1876 μέχρι σήμερα. Ο ιδρυτής, James Burrough ήταν ένας πρωτοπόρος στην παραγωγή gin, που έψαχνε συνεχώς τρόπους  να απογειώσει την γεύση του τελικού προϊόντος.

Το Beefeater Gin παραμένει το μοναδικό Premium Gin στον κόσμο που εξακολουθεί να παράγεται στην πόλη καταγωγής του, ακολουθόντας πιστά τα ιδεώδη του ιδρυτή του, κρατώντας αναλλοίωτη την αυθεντικότητα του και ικανοποιώντας με την εξαιρετική του ποιότητα, τους γευστικούς αδένες του σύγχρονου Gin Drinker.

Χωρίς να αγνοεί τις παρακαταθήκες του Burrough, τo Beefeater συμβαδίζει με την εξέλιξη της γενέτειρας του και προσαρμόζετε στον χαρακτήρα και τον παλμό του Λονδίνου. Ο σημερινός Master Distiller του Beefeater, Desmond Payne βοήθησε σε αυτή την εξέλιξη με νέες καινοτόμες προσθήκες στη γκάμα όπως το Superior London Dry Beefeater 24 και το εξαιρετικό Beefeater Pink.

Οι ισορροπημένες γεύσεις που υπάρχουν στη γκάμα του Beefeater, έχουν κερδίσει τις καρδίες των bartenders και των gin lovers σε όλο τον κόσμο, χάρη στην αδιαμφισβήτητη ποιότητα και την κλασσική Λονδρέζικη γεύση.

Αντικατοπτρίζοντας τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του Λονδίνου, το Beefeater είναι διαθέσιμο στην Κύπρο σε τρείς διαφορετικές εκδοχές. Το κλασικό Beefeater Gin, το εξαιρετικό ultra-premium Beefeater 24, αλλά και το συναρπαστικό Beefeater Pink.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Beefeater Gin, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.

#beefeater #drinkresponsibly #london #dry

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ