• Το Hyundai Tucson ανακηρύχθηκε “Αυτοκίνητο της Χρονιάς” στα Carbuyer Awards 2022 και κέρδισε άλλες δύο διακρίσεις: “Καλύτερο Οικογενειακό Αυτοκίνητο” και “Καλύτερο Υβριδικό”.
  • Το IONIQ 5 απέσπασε τις διακρίσεις “Καλύτερο Εταιρικό Αυτοκίνητο” και “Καλύτερο Οικογενειακό Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο”, ενώ στα News UK Motor Awards 2021 ονομάστηκε “Καλύτερα Σχεδιασμένο Αυτοκίνητο” και “Καλύτερη Καινοτομία της Χρονιάς”.
  • Το Hyundai i20N ανακηρύχθηκε “Καλύτερο Hot Hatchback” για το 2022.

H Hyundai απέσπασε οκτώ σημαντικές διακρίσεις με τρία μοντέλα της, στα βραβεία “2022 Carbuyer Best Car Awards” και “2021 News UK Motor Awards”. Τις διακρίσεις, όπως περιγράφονται πιο πάνω, απέσπασαν τα μοντέλα Tucson, IONIQ 5 και i20N. Μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες και ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, χάρισαν στο νέο Tucson τρεις τίτλους.

“Ένας πολυδιάστατος νικητής στον διαγωνισμό, το Tucson είναι απόλαυση να το οδηγείς, πρακτικό και εύκολο στη χρήση. Είναι ακόμα προσιτό και οικονομικό, χάρη στις υβριδικές εκδόσεις του.

Το νέο Tucson είναι απλά το καλύτερο νέο αυτοκίνητο που οδηγήσαμε τη χρονιά που πέρασε και ήταν ο φυσιολογικός νικητής ως Αυτοκίνητο της Χρονιάς”, δήλωσε ο Richard Ingram, Εκδότης

του Carbuyer. “Είδαμε το παιχνίδι του ανταγωνισμού στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να κινείται με γρήγορους ρυθμούς τους τελευταίους 12 μήνες και το IONIQ 5 αποτελεί απόδειξη του ότι η αγορά έχει προχωρήσει σημαντικά”, συμπλήρωσε.

Η ομάδα ειδικών του Carbuyer δοκίμασε εξονυχιστικά κάθε μοντέλο και κατέληξαν στις επιλογές για τις βραβεύσεις με κριτήρια το κόστος, τις επιδόσεις, την άνεση, την ασφάλεια και

την πρακτικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ